Ha a randi elején furán viselkednek a férfiak akkor a külsőm csúnya?
Pl.:
Étterem előtt állunk ő néz de nem mer ? odajönni ? Majd én odamentem és bemrntünk sz étterembe és elkezdődött a randi
Vagy
Sosem bókolnak

válasza:Tudta, hogy te vagy az elsőnél?
Ha nem bókol, lehet csak rossz férfit fogtál ki.

válasza:Volt több egész testes képem társkerin.
Folytatást nem akarnak általában, de a randik 2-3 órásak

válasza:

válasza:

válasza:Hát ez nem hangzik jól.
Ha étterembe találkoztok akkor az kényszeredetten is hosszabb randi lesz.
Hogy nincs folytatás, se dicséret, akkor gond van veled. Másképpen nézel ki a képeken, s a személyed sem lesz megnyerő nekik. Tegyél fel több, a valóssal megegyező arcképet is.

válasza:Gondolom nem hasonlítottál a képedre, amit mutattál magadról. Nem tudta egyértelműen eldönteni, hogy te vagy-e.
Az, hogy sosem bókolnak nem jó jel. Még annyit sem mondanak, hogy szép a szemed? Vagy csinos vagy? Mondjuk ha nem vagy csinosan felöltözve, akkor nem csoda. Igaz, ez anyagi kérdés is, ha nem engedheted meg magadnak, akkor ez van.

válasza:

válasza:Nehéz ennyiből megmondani. Látni kellene téged, őket és a randi lefolyását.
Nem mer odajönni?
- 70%, a közepes kinézetű férfiak annyira meg lettek félemlítve, hogy nem mernek kezdeményezni. 30% teszt, hogy te felismered-e őket és te vagy-e hajlandó minimálisan kezdeményezni.
2-3 órás randi folytatás nélkül?
- Látsz-e kényelemetlenséget vagy érzel-e rajtuk csak udvariasság jellegű jelenléted?
- Mit éreztetsz velük: komoly kapcsolatot szeretnél vagy igazából nálad (sincs) kémia és ez a legyünk barát(zónás)ok hullámhossz dominál?
- Esetleg úgy érzik, a csillagokat is le kéne hozniuk neked egyetlen mosolyért? Hát ez a gond, a fő gond manapság az eltökélt társkereső nőkkel.
Ha a kinézetedre tippelsz, az annyira nem valószínű, hogy az ok, ha csak nincsen látványos genetikai deformációd. Az hogy testesebb vagy, mint a profilod és fényképeid sejtetik, a félénkebb típusú férfiaknál majdnem mindegy - mindenki tud fogyni táplálkozás és testedzés által.

válasza:Lehet a képnek köze nincs a valósághoz.
Túl kihívó vagy lepusztult a ruhád, kínos lenne veled.
Nem figyelsz a részletekre, az összkép nem jó.
Franc tudja. Valami biztos van a külsőddel, ha rendre eltűnnek a soha nem bókoló és sunnyogó lehetséges jelöltek.
Kapcsolódó kérdések:
Értem ez alatt, hogy egy előnyös, megnyerő külsejű férfi "többet" megengedhet magának. Ha mondjuk én, mint csúnya, elengedem egy kicsit magam és nem tökéletes a modorom, mert mondjuk rossz napom van, vagy mert nem csípem az adott nőszemélyt, akkor én rosszabbul jövök...
Sokszor láttam, hogy megaláztak, bunkón viselkedtek csúnyább fiúkat lányok. Pl. Bulikban, iskolában De lehet az is, hogy csak levegőnek néznek ilyen fiúkat. Ez miért van?
Én is csúnya férfi vagyok (pontosabban a nők annak mondanak, én nem látom magam csúfnak) Nekem volt olyan hogy konkrétan a képembe röhögött a lány, de az undorodva nézés is alap miközben elküld a fenébe. F/27
És megmondanátok neki, amit gondoltok, vagy inkább hazudnárok, hogy ne bántsátok meg?
Sétált az utcán, szembe jött vele pár csaj és furán viselkedtek, célozgattak rá, hogy csúnya a srác, talán ki is nevették.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!