Tinderen mit jelent “az esete vagy” mondat?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Néhány éve, amikor a Tindert használtam kb naponta jöttek a matchek egy nagyvárosban. Eltelt kb & év, most kb 2 hét alatt lett nagy nehezen 1 matchem úgy, hogy már kb minden nőt jobbra húzok. :o!nem hiszem, hogy a külsőmmel lenne gond. Ti is tapasztaltok hasonlót?
25 vagyok, a tinderen meg az ilyeneken most nincs túl nagy sikerem mint eddig, bulizni nem igen járok
Volt 2 match-em de mivel nincs előfizetésem elvileg homályosan kellett volna mutatni ha kedvel nem? Viszont nem mutatta hanem mikor sziveztem őket akkor azonnal kiírta, hogy match. Mással is volt ilyen? Fb-n is megtaláltam őket úgyhogy tuti valós személyek.
hallottam olyat hogy valakinel ujra bedobja az embereket de mi alapjan? vagy hogyha en valakit balra huztam akkor mar sose dobja fel, csak ha uj profilt csinalok?
Amikor matchelek egy leányzóval, írok neki valami jó beszélgetés indítót, aztán nem válaszol napokkal később, akkor mégis miért nem kapok választ? Nem a "szia, Mizu"-val szoktam kezdeni, ha egyszer matchelek valakivel és kezdeményezek, akkor miért nem tud visszaírni...
Vagy legalábbis hasonlóan? Megköszönném ha valaki tudna segíteni ebben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!