Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen mit jelent “az esete...

Tinderen mit jelent “az esete vagy” mondat?

Figyelt kérdés
Amikor valaki kepe felett ez megjelenik? O mar jobbra huzott? Vagy mit jelent ez?
szept. 2. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy az algoritmus szerint megfelelnel a beallitasaiban megjelolt preferenciaknak.
szept. 3. 07:12
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor nem huzott jobbra korabban,igaz?
szept. 3. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Húzogatnak ezek mindenfele, de nem ez a mérvadó.
szept. 3. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
2 és nem, nem húzott jobbra.
szept. 3. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem húzott jobbra, csak az algoritmus komoly egyezéseket talált.
tegnap 08:25

Kapcsolódó kérdések:

A Tinderen lejjebb csavarták az algoritmust?

Néhány éve, amikor a Tindert használtam kb naponta jöttek a matchek egy nagyvárosban. Eltelt kb & év, most kb 2 hét alatt lett nagy nehezen 1 matchem úgy, hogy már kb minden nőt jobbra húzok. :o!nem hiszem, hogy a külsőmmel lenne gond. Ti is tapasztaltok hasonlót?

Tudom ez nem társkereső de hol tudnék korombeli Szegedi lányokkal ismerkedni?

25 vagyok, a tinderen meg az ilyeneken most nincs túl nagy sikerem mint eddig, bulizni nem igen járok

Tinderen ez hogy működik?

Volt 2 match-em de mivel nincs előfizetésem elvileg homályosan kellett volna mutatni ha kedvel nem? Viszont nem mutatta hanem mikor sziveztem őket akkor azonnal kiírta, hogy match. Mással is volt ilyen? Fb-n is megtaláltam őket úgyhogy tuti valós személyek.

Ha Tinderen valakit balra huztam es o engem jobbra akkor be fogja dobni ujra?

hallottam olyat hogy valakinel ujra bedobja az embereket de mi alapjan? vagy hogyha en valakit balra huztam akkor mar sose dobja fel, csak ha uj profilt csinalok?

Lányok milyen kezdő-szöveget vártok tinderen?

Amikor matchelek egy leányzóval, írok neki valami jó beszélgetés indítót, aztán nem válaszol napokkal később, akkor mégis miért nem kapok választ? Nem a "szia, Mizu"-val szoktam kezdeni, ha egyszer matchelek valakivel és kezdeményezek, akkor miért nem tud visszaírni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!