Hol lehet ismerkedni 25 eveskent?
Figyelt kérdés
szept. 3. 04:36
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha neked ezt itt kell megkérdezni 35 évesen, akkor sehol.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Ahol eddig próbáltad, ott tehát nem, tehát próbáld máshol.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Bárhol. De olyan hely nincs, ahova benyitsz, és mindenki is mászik rád :D
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Az a baj hogy sokszor nem a helyszín a probléma és az ilyen kérdéssel csak becsapja magát az illető!
6/8 anonim 

válasza:

válasza:A csajok szerint bárhol megszólíthatod őket, de eszed ágába ne jusson mert elküldenek a f.szba. Szívesen.
7/8 anonim 

válasza:

válasza:#6 Eddig csak azt küldtem el a fszba aki a csöcsömmel óhajtott beszélgetést indítani.
Aki normális és kedves, azt én is kedvesen utasítottam el, sőt, még meg is dicsértem. Értékelem, ha valaki bátor és kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Meleg 16 évesként hol tudnék ismerkedni, kapcsolatot keresni?
Mar egy jo ideje probalom megtalalni az igazit, de egyszeruen sosem megy. Igazabol csak annyi az elvarasom a kinezeet illetoen, hogy vekony, sportos vagy atlagos alkatu legyen, 170cm-nel magasabb, es aranyos, apolt legyen az arca, ne legyen emos. Felre ne ertsetek,...
18 évesként hogy tudok ismerkedni?
Nem vagyok az a bulizós fajta lány, viszont szeretnék már megismerni valakit.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!