Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy jó nőt nem...

Miért van az, hogy jó nőt nem lehet látni átlag vagy csúnya pasival, csakis jóképűvel vagy dúsgazdaggal?

Figyelt kérdés
Nagyjából születésed pillanatában eldől, hogy ki lesz a párod, ez nem saját döntés hanem a gének végzik a párválasztást?
szept. 3. 08:50
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%
A nők sem akarnak ronda pasival lenni, ahogy te sem ronda nővel, ez ilyen egyszerű.
szept. 3. 08:54
 2/33 anonim ***** válasza:
81%

Őőőőőőő.. nem. Úgy 18-20 felett már csakis te tehetsz róla, hogy mit érsz el. Nyipván nem mindegy h ki milyen háttérrel indul, de ne bagatelizáljuk el az egyéni felelősséget.

Tehát na, ki tehet róla, hogy sportos-vonzó alkat helyett egy izomtalan hájpacni vagy zsíros pattanásos fejjel, lehányt kinyúlt pulcsiban és óriásseggű farmerben?

szept. 3. 09:01
 3/33 anonim ***** válasza:
90%

Megmondhatta volna az anyám születésem pillanatában hogy ki lesz a párom. Sok csalódást, pénzt és időt takarított volna meg.

50 vagyok és megkérdeztem anyámat, hogy a megfelelő nővel vagyok-e de már nem emlékszik.

Mi lesz most...

szept. 3. 09:03
 4/33 anonim ***** válasza:
66%

Itt egy átlag gyakoris siránkozó a gemini szerint:

[link]

Pedig lehetne ilyen is:

[link]

Semmibe nem kerülne...

Ez a hozzá illz nő a gemini szerint

[link]

Bár gemini szerint az elsőnek is lehet párja

[link]

Tetszik, hogy mindegyiknek van távirányítója, és ugyanolyan az arcuk.

szept. 3. 09:07
 5/33 A kérdező kommentje:

4

A Gemini nem ember elsősorban, fingja sincs.

Bár a generált képen valóban mindkettő átlagos külsejű, de a valóságban egy ilyen nő magát 8-9-re taksalja, az ilyen pasi a szemében meg 5-ös, így ilyen párt sosem fogunk látni a való életben, mivel ez csak AI.

szept. 3. 09:14
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

Biróm, amikor valaki másra mutogat, siránkozik ahelyett, hogy kézbe vegye az életét. Mindenkinek adott, hogy tanuljon, olyan szakmát szerezzen amivel jól tud keresni. Nem muszáj zabálni, lehet mindenkinek normális alakja. De egyszerűbb otthagyni a sulit, mert kell a drága mobil, amit a szülők nem tudtak megvenni, hogy tudjon villogni, és biztos a csajok is buknak erre. De nem jön be a dolog, aztán ott maradtok 30-40 évesen is anyátok nyakán, és csodálkoztok, hogy a nők nem akarnak olyan pasival lenni aki csak tengeti az életét, és nem képes az önállóság útjára lépni. Tudod hány ilyen pasinak adtam már lehetőséget, először normálisnak tűntek, és még kocsijuk, jogsijuk sem volt. De úgy tűnt akarnak családot, saját otthont, aztán még 1 év, elteltével is ugyanott voltunk, hogy még egy albérletbe sem akart eljönni velem, mert jó neki otthon. Így a saját hülye hobbijára költhet, de , hogy egy nyaralást befizessünk, arra már sajnálja a pénzt.

Most nekem is idősebb párom van, akivel jól érzem magam, mert nem csak dugni kellek neki, és egyáltalán nem gazdag, ugyanolyan melós mint én, és nem is sportos, de mégis eljárunk színházba, moziba, vagy csak csavargunk, motorozunk, nem csak a TV-t nézzük mint a korombeli pasikkal.

31N

szept. 3. 09:35
 7/33 anonim ***** válasza:
87%

Ha én jó nő lennék, akkor nyilván az önbizalmam is magasabb lenne. Egy szép embernek többen udvarolnak, válogathat. És miért választana egy unalmas, kopaszodó könyvelőt, ha lehet neki egy sportos faszija is.

Te megelégednél egy (enyhén) elhízott, rosszul fodrászolt nővel, ha egy fullos hapi lennél?

szept. 3. 10:25
 8/33 anonim ***** válasza:
43%

There is no free lunch.

Nem véletlenül jó nő, rengeteg munka ez:

- Kondizni sportolni kell, hogy feszes legyen

- Diétàzni kell

- Nyelnie kell sokat(igen azt is de mellette a pasi kemény személyiségét is)

- Az ágyban egy vadmacska és rib@bc kell legyen

- Tiptop megjelenés kell

Mivel magas a piaci értéke mellé van önbizalma mert kell a kisportolt gazdag Józsinak meg Ferinek is.

Minőséget fogja keresni.

Ez ugyanaz, hogy a Google vezető mérnöke se fog elmenni árkot ásni.

szept. 3. 10:30
 9/33 anonim ***** válasza:
64%

Lemaradt:

Tegyél érte, hogy jó nőd legyen.

Ezt a kérdést tedd fel, miért akarjon engem egy fullos nő?

Mit tudok neki nyújtani?

szept. 3. 10:31
 10/33 anonim ***** válasza:
81%

"Mit tudok neki nyújtani?"

#9 Na ez az, hogy párszor már ilyen panaszos kérdések alá én is beírtam, de soha nem jött válasz. :)

Kérdező is csak olyan, mint amit a 6-os vázol, hogy kéne már egy nő, hogy ne szüzen haljak meg, de legalább modell csaj kategóriás legyen, meg persze elvárásai se legyenek, mert változni nem akarok, és ne is kelljen rá költenem.

szept. 3. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Miért mindig a csúnya nőknek van ekkora önbizalmuk?

33F vagyok, velem él a 13 éves lányom és nem is az a baj, ha a másik félnek szintén van gyereke, hanem hogy úgy látom, hogy 90%-uk elhagyja már magát, meg vannak hízva, nem törődnek a külsőjükkel és pl társkeresőn sokszor ilyenek akarnak velem ismerkedni. Akik jobban...

Átlagos, ill. nem igazán szép nőktől kérdezném: most akkor igaz, vagy nem igaz, hogy hozzátok kevesebb férfi megy oda próbálkozni, ismerkedni...

Egyik tábor szerint az ilyen tizen/huszonéves lányok és felnőtt nők jobban örülnének a próbálkozóknak, merthogy kevés megkeresést kapnak, kevesen mennek oda hozzáadjuk. Míg mások azt mondják, hogy ő értük is sorban áll valamiféle furcsa rétege a férfiaknak, akikről...

Csúnya incel férfitársak, meg tudjá.tok állapítani abból, ahogy a nő rátok néz, hogy csúnyák vagytok?

Vagy csak beképzelem azt, hogy egy bizonyos formában néznek rám? Tehát ha megtartod az ajtót neki (mert anyukád arra tanított, hogy így illik, nem mert gyengének tartod és lenézed a női nemet), ha sorra kerülsz boltban a pénztárnál és ahogy kommunikál, non verbális...

Nők, ti általában hogyan reagáltok arra, ha egy kevésbé szép férfi próbál közeledni felétek?

Egyszerűen elutasítjátok? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy máshogy utasaítjátok-e el, mintha egy szép férfi lenne. Esetleg utána fejben mit gondoltok a dologról?

Miért a legocsmányabb,legcsúnyább,legdilisebb emberek írnak rám sokszor társkereső oldalakon?

Nem vagyok csúnya nő,de mindig a rútabbnál rútabb emberek találnak meg, de miért? Nem nagyképűségből írom,de tényleg az alja. Miért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!