Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már vagy 30 lánnyal randiztam társkeresőről, de egyik lánynál sem éreztem, azt hogy akkor még egyszer jó lenne találkozni vele?
Figyelt kérdés
Azaz semmi olyan plusz érzés nem volt, nem éreztem olyat hogy de jó lenne egy ismétlés. Miért lehet ez? Velem van a baj? Hogyan lesz így párom?
Rosszul tettem, hogy mikor a lány akart volna ismétlést, én visszautasítottam, mert nem éreztem úgy?
2016. jún. 19. 10:24
1/8 anonim válasza:
Jó eséllyel az emberek nagy részétől nem akarsz komolyan semmit. Majd ha olyan emberrel találkozol, aki érdekel, azzal akarsz majd újra találkozni. A férjemmel így ismerkedtem meg, és nem volt kérdés, hogy találkozunk még. :)
2/8 anonim válasza:
Esetleg azzal aki szeretett volna ismétlést, megpróbálhattad volna még egyszer, hátha több idő kell neked a vonzalom kialakulásához.
3/8 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, csak nálam több, mint kétszer ekkora a szám, és én lány vagyok. Ma is találkozom egy sráccal, remélem ma máshogy lesz.
4/8 anonim válasza:
A másodikra ne hallgass szerintem, nem találkozunk olyannal, aki nem mozgat meg semmit, ez nem kötelező dolog, amire rá kell venned magad. Én úgy gondolom, mint az első. Minél több embert ismerünk meg, annál biztosabb, hogy legalább egyet találunk köztük, akire kíváncsiak vagyunk.
5/8 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Egy ismerősöm 50 randi után találta csak meg a párját de lehet, hogy neked 100 randi kell. Nem kell ez miatt aggódni.
6/8 anonim válasza:
Sokféle oka lehet. Lehet van egy lezáratlan kapcsolatod, nem a számodra vonzó emberekkel mész el randizni, eleve meg sem engeded, hogy közel kerüljenek hozzád, nem is akarsz igazából komoly kapcsolatot, stb. Igen, benned van az ok elsősorban. De ne aggódj, mert ez egy múló állapot, mindenki fejlődhet. Egyébként hasonlóan vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy nem szoktam randizni, de valahogy nem nagyon tud megmozgatni senki (és kicsit én is aggódok, na jó, nem kicsit.)
7/8 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, mindenki ilyen, ha majd találkozol egy megfelelővel, akivel ráadásul kölcsönös is lesz, vele más lesz.
8/8 anonim válasza:
Mert azt hiszed egy tali után már kialakulhat valami. Elárulom ez ritka. Ha nem tartod végtelenül unalmasnak és rondának a lányt, akkor egy második találkozó lehet, hogy jobb lesz, mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!