Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le?
Figyelt kérdés
Elég nagy hátrányt okoz nekem a párkeresésben az önbizalomhiány és a zárkózottság. Társasági életben nem vagyok túl aktív és kezdeményező, nem vagyok kimondottan szociális alkat. Szeretem az embereket, de jobban élvezek egy hosszabb beszélgetést valakivel és ismeretlen közegben nem tudom úgy elengedni magam. Például egy buliban sem tudok mindig olyan oldottan viselkedni. Elő szokott fordulni, hogy kezdeményeznek nálam pasik, de elég hülyén kezelem az ilyen helyzeteket. Ez nem a tapasztalatlanságom, voltak már kapcsolataim és már elmúltam harminc. Milyen ötletetek van, hogyan lehetne fejlődni ilyen téren?2016. jún. 19. 11:21
1/1 anonim válasza:
Sokan vannak ezzel így, vállald fel, hogy csendesebb típus vagy, nem kell azt szégyellni. Barátnőm is az a csendesebb fajta és baromira szeretik ezt a pasik, ahogy figyeltem:D A másik, hogy nem kellene így rágörcsölni a dolgokra, egy beszélgetésre, egy köszönésre. Mi történhet? Nem köszön vissza? Ne vedd magadra. Járj el sportolni, valami hobbit találj ki magadnak, irkálj be fórumokra, beszélgess és egy idő után már nem is veszed észre és eltűnt az önbizalomhiányod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!