Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyoknal mindig kosarat kapok 24eves fiatalember vagyok es egy kicsit mackos! Ez az oka hogy nem jovok be leanyoknak?
az alkatod csak egyetlen egy tényező, amit a nők néznek. ha amúgy igényes vagy, kulturált, jó a stílusod, lehet veled értelmesen beszélgetni és hasonlít is az érdeklődésetek, akkor lehet esélyed.
ha úgy érzed, hogy csak az a baj, hogy mackós vagy, akkor keress egy edzőt, aki segít változtatni rajta!
Az arcára nem úgy gondoltam, mint a kinézetére, hanem, hogy nagy van neki...nagyképű, beképzelt, öntelt, stb.
Bocsánat a félreérthetőségért, arról nem tehet senki, hogy arcra milyen.
"Telt nőként" mondom, hogy nekem magasak az elvárásaim. Más dolog, hogy ez senkit nem érdekel. :)
Nekem is bejöhetnek az izmos emberek, és be is jönnek, ez van. Mindenkinek a szépek jönnek be. Na de ez nem jelenti azt, hogy megsértődöm vagy csodálkozom, ha nem jövök be senkinek. Ez a normális. De azért meg nem fogok senkivel leállni, hogy ő közben Irina Shayk-ra, és meg Chris Hemsworth-re gondolok, közben meg csak azért vagyunk együtt, hogy ne legyünk egyedül.
Egyedül ezerszer jobb lenni, mint a ló helyett a szamárnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!