Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el ismerkedés közben?
Figyelt kérdés
Amikor neten ismerkedem már többször is előfordult az, hogy jól kijövünk, cserélünk képet, bejövünk egymásnak, beszélgetünk tovább, majd amikor a találkozóra kerülne a sor, hirtelen sosem ér rá a srác, vagy eltűnik. (Nem én erőltetem a találkozót, amikor a srác hozza fel, akkor is lazán eltűnik utána.) Ez miért van? Hogy szoktátok kikerülni az ilyen eseteket?2016. jún. 20. 21:41
1/8 anonim válasza:
a lányok ugyanezt csinálják, és hát nem kellemes azon gondolkodom ezeknek mi jár a fejükben
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok lány is ezt csinálja, őket sem értem.
Hátha most a lányok és fiúk összedobják a tudásukat, és rájövünk a megoldásra. :D
2016. jún. 20. 21:48
3/8 anonim válasza:
Vagy hazudtak neked, és nem tetszel nekik, vagy nem voltál elég izgalmas, vagy csak szórakoztak veled, vagy melletted még x+1 csajjal ismerkedtek, és akadt, aki jobban bejött nekik, vagy közelebb lakott hozzájuk stb. Én a lányoknál tapasztaltam ilyesmit, vagy szó nélkül eltűnnek, vagy ha találkozót kérek, akkor valami hazugsággal lepattintanak. Mindegy, ha eltűntek, akkor így jobban is jártam, legalább nem pazarlom az időmet/energiámat/pénzemet arra méltatlanokra.
4/8 A kérdező kommentje:
De mi értelme van egy csomó időt beleölni egy ismerkedésbe, ha utána a végén nem is találkoztok? :D Ezt csak én nem értem?
2016. jún. 20. 21:59
5/8 anonim válasza:
és ebbe beleuntál....velem ismerkedhetsz és akár eljátszhatod amit veled szoktak....annyit ígérek hogy nem ültetlek fel....ha gondolod privizz....mondjuk Bp-i vagyok szal ez lehet már földrajzi akadály neked
6/8 anonim válasza:
Ha egyszavasan válaszolgatsz a levelekre, ne csodálkozz, ha nem irnak egy idő után vissza...
7/8 anonim válasza:
Aki pl. unatkozik, az nyilván ráér. De az is lehet, hogy ha valaki egyszerre több emberrel ismerkedik, akkor csak idővel szűri ki, hogy ki is érdekli komolyabban, és aki nem annyira érdekes, azt dobja. Vagy lehet szimplán beszari is az illető, csak a szája nagy, de nem mer igazán közeledni. Mondjuk ha én elhívok valakit, akkor azt komolyan is gondolom, és ha a másik ember igent mond erre, akkor én is elvárom, hogy ő is komolyan gondolja, ne hazudozzon.
8/8 anonim válasza:
ghosting,ez egy új társadalmi jelenség az infokommunikációs párkeresés korszakában, úgy tűnnek el a felek, mint a kámfor, mint a szellem, se szó, se beszéd nélkül...
nyilván nem akarnak konfrontálódni, és az elköteleződésük, érdeklődésük mértéke sem stabil, instant kapcsolatokra vannak berendezkedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!