Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aggódjak?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel ismerkedünk, és nyaralni volt a múlt héten, elvileg tegnap jöttek haza, de már lassan 2 napja semmi hír róla, facebookon sem volt fent, pedig ő egész nap fent szokott lenni, szóval ez furcsa. Remélem, nem történt vele valami baj.
2016. jún. 21. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Fölösleges. Inkább azt a kérdést tisztázd le magadba, te mit vársz, akarsz tőle.
2016. jún. 21. 11:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Semmi különöset. Miért?
2016. jún. 21. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor miért ebbe a kategóriába írtad a kérdést?

Szerintem ne aggódj, vagy ha nagyon érdekel akkor írj rá és majd elolvassa, ha fent lesz. Lehet, hogy csak az utazás kifárasztotta.

Mi is azzal szoktunk viccelődni, hogy két hét szabid kell kivennünk, mert kell idő, hogy kipihenjük a nyaralást. :D

2016. jún. 21. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
"Semmi különöset" akkor mi a kérdés ? :) Azért remélem tudod hogy senki se szereti ha játszanak vele.
2016. jún. 21. 11:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ő sincs annyira oda értem, úgyhogy szerintem ez édesmindegy neki. :D Nekem a haverság is jó, ha úgy alakul.
2016. jún. 21. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!