Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok meddő fiúval?
Egy betegség kezelése miatt véglegesen meddő lettem. (nem lehet semmit tenni vele, de röviden ez a lényeg) Mással nincs probléma. Nincs gond az ismerkedéssel, de ahogy szóba hozom (nem támadok le vele senkit, csak finoman hozom fel, ha éppen olyan téma lenne), valahogy mindig vakvágányon kötök ki.
Van olyan lány, aki ismerkedne olyan fiúval, akivel ha valóban hosszú távú kapcsolat jön össze, soha nem lehet tőle gyereke? Persze örökbe is lehet fogadni, de az nem ugyan az. 24F
Engem nem zavarna. Sőt.. Bár házas vagyok és gyerekem is van XDXDXD azt hiszem mindent elmondtam.
Na félre értés ne essék, imádom őket, de aki úgy érzi most,h nem lenne arra képes, h felboruljon az élete, és abba kell hagynia szinte mindent amit addig szeretett és a karrier építést is fel kell függesztenie jó időre, mert szinte alig van segítsége a gyerek mellett (apuka sokat dolgozik), az egy ilyen pasival megfogta az Isten lábát.
" Engem nem zavarna. Sőt.. Bár házas vagyok és gyerekem is van "
Anya, te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!