Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, járnátok meddő fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok meddő fiúval?

Figyelt kérdés

Egy betegség kezelése miatt véglegesen meddő lettem. (nem lehet semmit tenni vele, de röviden ez a lényeg) Mással nincs probléma. Nincs gond az ismerkedéssel, de ahogy szóba hozom (nem támadok le vele senkit, csak finoman hozom fel, ha éppen olyan téma lenne), valahogy mindig vakvágányon kötök ki.

Van olyan lány, aki ismerkedne olyan fiúval, akivel ha valóban hosszú távú kapcsolat jön össze, soha nem lehet tőle gyereke? Persze örökbe is lehet fogadni, de az nem ugyan az. 24F

2016. jún. 21. 16:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Te egy isten pasi vagy! Gondolj bele hány csaj retteg attól hogy nem védekeznek kellöen és gyerek csúszik be? A világ összes kincsét odaadnám ha a párom nem nyavajogna a fogamzásgátló szedésétöl,és végre belé engedhetném. Gumival nem csináljuk. Szóval leborulok elötted!
2016. júl. 8. 21:55
 22/26 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Sőt.. Bár házas vagyok és gyerekem is van XDXDXD azt hiszem mindent elmondtam.

Na félre értés ne essék, imádom őket, de aki úgy érzi most,h nem lenne arra képes, h felboruljon az élete, és abba kell hagynia szinte mindent amit addig szeretett és a karrier építést is fel kell függesztenie jó időre, mert szinte alig van segítsége a gyerek mellett (apuka sokat dolgozik), az egy ilyen pasival megfogta az Isten lábát.

2016. júl. 17. 14:16
 23/26 anonim ***** válasza:

" Engem nem zavarna. Sőt.. Bár házas vagyok és gyerekem is van "

Anya, te vagy az?

2016. júl. 17. 20:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen, mond gyermeket?! XD
2016. júl. 17. 20:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Dehogy zavarna,sőt imádnám ,hogy nem kell félnem a terhességtől ,gyereket lehet akarnék de tökéletes megoldás pl. Az örökbefogadás stb. 18L
2016. júl. 26. 00:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Már van egy kislányom, (plusz párom) es nem szeretnek több gyereket. Az elkötésen gondolkodom. Igy ha esetlen ugy alakulna, hogy ismet párt kellene választanom egyaltalan nem lenne hatrany. Sőt.
2016. júl. 26. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!