Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egy csinos ápolt nő egy igénytelen pénztelen pasival?
Kolléganőm egy csinos ápolt nő aki ad magára. Nagyon jóba vagyunk ezért szokott nekem panaszkodni a pasijáról hogy dolgozni nem akar elmenni csak otthon gépezik és van hogy egy hétig nem tisztálkodik
Mikor kérdezem miért nem hagyja ott csak annyit mond áh normálisabb nincs nála
Kapcsolatfüggők szoktak beleragadni olyan kapcsolatban, amiben nem boldogok.
Hacsak nem valami olyan egyéb ok áll a háttérben, ami miatt így könnyebb, például közös tartozás, a társ pszichés betegsége, ami különválás esetén életveszélyessé súlyosbodna, bármi olyan egymásra utaltság, amit idő kell megoldani.
Van abban valami amit a #6-os mond. Vannak ilyenek, de tényleg csak a nőknek 1%-a ilyen. Én egy elég normális pasinak tartom magam, mégis egy olyan csajjal élek együtt aki az agyamra megy. És sajna én is azt mondom hogy áh, nem találok "jobbat" nála.
23
Mi a faxt kell foglalkozni mindig más magánéletével?
Enélkül nem lehet élni?
Vagy tán járni akarsz a csajjal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!