Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol keressek olyan nőt, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek olyan nőt, akik megmondják, ha bajuk van?

Figyelt kérdés

sokadik eset... párkapcsolat, vagy randi.

Nagyban beszélünk, beszéljük a találkozót: hirtelen visszamondja. Kiderült, már régen félreértett valamit tőlem, még jóval a "szervezgetés" előtt.

Vagy, első találkozó vége, minden jó volt. Majd észrevettem, hogy egyre kedvetlenebbül válaszolgat. Mikor megkérdeztem mi a gond, kibökte, hogy nincs értelme tovább beszélgetni.

...

HOL VANNAK AZOK A NŐK, AKIK MeGMONDJÁK HA BAJUK VAN, eSeTLeG MeG IS TUDJUK OLDANI, ÉS NeM SZÉPeN CSeNDBeN LeLÉPNeK???

2016. jún. 22. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Itt vagyok. De nekem jelenleg parkapcsolatom van. Igy csak megnyugtatasul irtam, h letezem. :)

N

2016. jún. 22. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Mindig elmondom, ha problémám van. Néha túl őszinte is vagyok.
2016. jún. 22. 21:33
 3/12 A kérdező kommentje:

oké. Ti hova jártok, milyen körökben mozogtok?

Nincs azzal gond, ha valaki meggondolja magát. De az, hogy én nagyban tervezek, meg térképet nyomtatok, majd félórával ezelőtt "bocsi, nemjó, majd beszélünk", aztán nem beszélünk, majd kiderül, hogy előtte másfél héttel irtam olyat, amitől megijedt....... hát köszi

2016. jún. 22. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:

En is mindig meg mondtam ha bajom van. Exem orult is neki hogy legalabb oszinte vagyok es nem felek beszelni a problemakrol. Neha en is tul oszinte voltam. De az csak azert fajhatott. Mert az volt az igazsag. Idovel belatta mindenki. :) szerintem ez egy fair. Maskulonben fos. Ez a kerteles meg a csak dicseret szanalmas. Vannak ilyen nok. Bar en most nem tudok senkinek se mondani semmit sajnos. Majd legkozelebbi paromnal. :)

26N

2016. jún. 22. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viselkednek lekezelően azzal a nővel, aki komolyan megmondja az addig felgyűlt problémákat, akkor találni fogsz olyan nőt.
2016. jún. 22. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Mar az elejen latszik: meg meri mondani a velemenyet kulonbozo szitukban.

Jarok futni, kuzdosportolni, setalni, bulizni, vasarolni. Nem ezen mulik, hanem a szemelyisegen. Merjen ellenkezni meg velemenyt nyilvanitani.

Tesz: tudod, h nem jon be vmi neki: de azt eroltesd es kerdezd meg, jo-e.

N

2016. jún. 22. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Ez nem csak párkapcsolatbab van így. Én lány vagyok és amikor szoktam barátkozni más lányokkal akkor előszokott fordulni ez. Lehet szimplán nem mertek nemet mondani először, és ezért csak később merik facen. Vagy abban a pillanatban kedvük volt hozzá, de aztán már nincs.

Nekem is rosszul szokott esni, mert ha én mondok valamit az úgy van.

Egyébként nem vesztettél sokat velük, mert az ilyenek szokták megcsalni a párjukat is, mert félnek szólni, kilépni egy kapcsolatból.

A másik oldalról, meg imádom, amikor megmondom egy srácnak, hogy nem és utána meg lecsicskáz az utcán stb. Pedig korrekten fogalmaztam meg és időben. (Mondjuk én mindig nyomikat fogok ki.)

Amúgy nem lehet, hogy nagyon rámenős vagy és félnek nemet mondani? Lehet nem szeretnének megbántani, mert látják, hogy már beleélted magadat, és emiatt halogatják.

2016. jún. 22. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Hol keressek olyan férfit, aki figyel annyira a másikra, hogy észrevegye mikor mit vált ki belőle?

Egyébként én sosem mondom meg ismerkedésnél, ha valami bajom van. Lehet ez akár a másik szélsőséges politikai nézete, durva szóhasználat a részéről, súlyos helyesírási hibák, előre szól, hogyha megyünk randizni akkor felezzünk, esetleg számomra taszító módon öltözik. Nem fogok ismeretlenekkel leállni vitatkozni és győzködni, hogy nekem ez fontos, és én gondolhatom másképp is, mint ő. Nem várom el, hogy változtasson.

2016. jún. 22. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Hopp, két randin mégis megmondtam, most beugrott. Az egyik srácnak fura robotszerű mozgása és merev rideg tekintete volt, féltem tőle, a másik pedig természetgyógyászatban hitt. Az első megsértődött és depressziós smst írt, a második pedig közölte, hogy korlátolt vagyok. Nincs szükségem felesleges lelkiismeretfurdalásra és azt sem hallgatom szívesen, hogy a másik mennyivel okosabb. Ha nem vagy elég szimpatikus, akkor nem vagy. Nem tök mindegy, hogy miért nem?
2016. jún. 22. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen nők csak Igazmondiában élnek.
2016. jún. 22. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!