Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem, miért vagyok ilyen?
Ez szerintem egyénfüggő.
Hasomló vagyok/voltam én is. Ez attól függ, hogy rendbe tudod-e rakni az önbizalmadat, ha igen, akkor az látszik is majd a kisugárzásodon, több pozitív visszajelzést kapsz, többször mosolyognak rád a lányok.
A megoldás roppant egyszerű.
Győzd meg magadat arról, hogy igen is élég jó vagy ahhoz, hogy megszerezd a kiszemelt nőt.
Ha ezt el tudod hitetni magaddal akkor a stressz is csökkenni fog.
26/F
Vagy találj önmagad valami módot hogy a komplexusaidat felold/enyhítsd vagy látogass meg szakembert(nem esznek meg).
Sajnos konkrét tanácsot nem tudok adni mert nem ismerlek, de ha be veszel néha egy-egy lesz*rom tablettát az nem árthat. Valamint azért nekem kicsit gyanús hogy elég gyerekes vagy(bár a rossz gyerekkor erre magyarázat) ..... nem vagy 23,5 éves ez oviban menő ... nem pedig így felsőoktatási intézmény után (esetleg közben...vagy munkában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!