Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez velem, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem, miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Nem tudok kezdeményezni lányoknál, de ha ők kezdeményeznek (életemben 2x volt ilyen) akkor is begyulladok és lerázom, mert nagyon rosszul érzem magam, reszketek és kiver a víz. Azt reméltem, hogy az évek múlásával enyhülni fog, de úgy érzem mintha erősödne. Nagyon rossz gyerekkorom volt, elkélpzelhető, hogy emiatt vagyok ilyen stresszes?
2016. jún. 23. 17:42
 1/3 A kérdező kommentje:
23,5 éves vagyok
2016. jún. 23. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez szerintem egyénfüggő.

Hasomló vagyok/voltam én is. Ez attól függ, hogy rendbe tudod-e rakni az önbizalmadat, ha igen, akkor az látszik is majd a kisugárzásodon, több pozitív visszajelzést kapsz, többször mosolyognak rád a lányok.

A megoldás roppant egyszerű.

Győzd meg magadat arról, hogy igen is élég jó vagy ahhoz, hogy megszerezd a kiszemelt nőt.

Ha ezt el tudod hitetni magaddal akkor a stressz is csökkenni fog.

26/F

2016. jún. 23. 17:48
 3/3 CptTomato ***** válasza:

Vagy találj önmagad valami módot hogy a komplexusaidat felold/enyhítsd vagy látogass meg szakembert(nem esznek meg).

Sajnos konkrét tanácsot nem tudok adni mert nem ismerlek, de ha be veszel néha egy-egy lesz*rom tablettát az nem árthat. Valamint azért nekem kicsit gyanús hogy elég gyerekes vagy(bár a rossz gyerekkor erre magyarázat) ..... nem vagy 23,5 éves ez oviban menő ... nem pedig így felsőoktatási intézmény után (esetleg közben...vagy munkában).

2016. jún. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!