Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a társkereső oldalról hallottatok már? Www.Rondarandi.hu/
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 20:55
1/12 anonim válasza:
Igen, próbáltam is. Ott sem írnak vissza a nők, ha ronda vagy. Azt mondjuk nem tudom, hogy ilyen oldalon mégis mire számítanak.
2/12 anonim válasza:
Egyszerű: arra, hogy jó pasi írjon rájuk, de tudod miért? Mert így majd a pasinak nem lesz joga pampogni, ha ők rondák, dagadtak vagy nőietlenek, hisz "mit várt"?
Cseles, nem?
3/12 anonim válasza:
Lel!
Rákattintottam, és baromi kreatív ez a társkereső.
Jajj, hogy nekem miért nem jutnak eszembe ilyenek, amikor ötlet kell...:D
4/12 anonim válasza:
Jól hangzik! Kinek kell rondának lennie? Nekem vagy akit keresek?
5/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem, a kötényhasa alatt a férfinak majd matat a nő a kukika után, vagy fordítva, majd a férfi keresi a pncit az eltűnő háj alatt? Keressük majd egymás lelkét az ágyon kívül? Iszonyatos bálnatestű fiúk és nők jönnek velem szemben nap mint nap. Soha egyik sem kérdezi meg magától, hogy miért zabálok annyit? Olyan sonkákat látok naponta férfiakon és nőkön, hogy az az első gondolatom, hogy füstön a padláson látnám őket hamarabb, mint az ágyamban. Mi a fene vezérli ezeket a nőket és férfiakat? Nekem azt mutatják, hogy falánkok, önkontrolljuk nincs, emberileg nullák. Nálam az ilyen hulladék emberként, akár nő, akár férfi. Csak tátják a szájukat,mint egy madárfióka, hogy a mami megtömje őket pörkölttel, nokedlivel meg koviubival. Mi a fen folyik itt? A lelked, a világhoz való viszonyulásod a testeden át fejez ki. Baccuk már szét az elhízott apák és anyák világát!!
2016. jún. 23. 23:29
6/12 anonim válasza:
Te valami testépítő terminátor vagy?
Keress olyat aki megfelel az izlésednek, a többibe meg ne rúgj bele....
Nem ne kövérezz le....58 kg vagyok!
7/12 anonim válasza:
Hmm, én meg 58%-os.
Iszunk valamit babe?
8/12 anonim válasza:
Jaj bocsi! Egy százassal elírtam.
Így már nem hívsz meg...ugye?
9/12 anonim válasza:
Nem, de barátok még azért lehetünk.
10/12 anonim válasza:
Ok. De gondolom csak otthon barátkozunk mert egy karfiolos seggűvel nem ülsz be egy kávézóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!