Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, egy izgalmas beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy izgalmas beszélgetés után 2 nap nem irás már rosszat jelent?

Figyelt kérdés
illetve :) van egy srác aki most külföldön dolgozik, de facebook ismerős volt, lajkolasok után ráirtam, es szinte forma egesz nap, meg ejjel is beszelgettunk, flortoltunk es szo esett talalkozasrol, ugy bucsuzott, hogy holnap beszelunk, masnap beszeltunk egy keveset, kis flört, aztán egy nap kimaradt..és negyednap, ma irtam s nem irt vissza..igaz sokat nem volt online, de nekem nagyon felkeltette az erdeklodesem, hogy egyolytaban beszelgetnek vele. Vajon neki nem, hogy nem ir..vagy nálatok ez szokványos, hogy nem irtok folyton?
2016. jún. 24. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálam az - nem egy jó dolog, de egyszerûen nem szeretek levelezni, és emiatt gyakran (fôleg ha amúgy is mindenféle egyéb dolgom van) egy kínszenvedés rászánnom magam, hogy balakinek válaszoljak, még ha amúgy igazán nagyon kedvelem is az adott embert. .

Márpedig a neten megismert emberek értelemszerûen nem tartoznak ebbe a kategóriába, hiszen annyira még nem ismerjük egymást, hogy mélyebb kötôdés kialakulhasson.

2016. jún. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!