Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy hallhatott ki ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hallhatott ki ennyire a nőkből a ragaszkodás?

Figyelt kérdés
Nemtudom de én férfiként azt érzem, mint alap emberi természetes tulajdonság, ha egy társkeresőn írok egy lányra aki nekem tetszik, utánna várom még hogy válaszoljon, meg nézegetem, és reménykedem hogy válaszol. De nőknél nem érzem ezt, egyből túl teszik a dolgon magukat, mintha csak valami jelentéktelen rendszer üzenetet kapnának. Legtöbb esetben ők azok akiken múlik sok minden. Nem értem, hogy nőknél ez nem alap, hogy levelezni, és megtartani valamit ?
2016. jún. 24. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
"Hogy hallhatott ki ennyire a nőkből a ragaszkodás?" Mit is hallotál a két szép fülecskéddel?
2016. jún. 24. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Haver, neked senkid nem lesz. Torodj bele.
2016. jún. 24. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Nő vagyok és voltam már úgy, hogy ráírtam valakire, de nem válaszolt, vagy nem volt kölcsönös az érdeklődés. Túltettem magam rajta. Ragaszkodni csak olyanhoz tudok, akivel már kialakul a KÖLCSÖNÖS szimpátia, érdeklődés, esetleg vonzalom. Amíg egyoldalú a dolog, addig teljesen feleslegesnek érzem.
2016. jún. 24. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Egyet kell értenem veled, csak szerintem a példád rossz.

A mai nőnek nem érték egy tartós, megbízható társ. Ha választani kell egy "strici" de picit jobban kinéző, vagy egy rendes, megbízható, de kicsit kevésbé jól kinéző között (nem, nem ocsmány ronda, igénytelen, csak épp nem az alfa kategória) egyből az elsőt választják. Gyakran nem is titkolják, nekik nem kell tartós párkapcsolat. Ezt is ellesték a fériaktól, csak még magasabb szintre fejlesztették utána. Éljen a feminizmus.

2016. jún. 24. 23:55
 15/17 anonim ***** válasza:
26%

Nem halt ki, csak általában nem a normális pasik felé éreztetik.

Volt olyan lány, akivel vége volt a dolognak, tojtam a fejére és mégis ragaszkodott hozzám és törte magát. Akiért meg én tettem valamit és tényleg próbáltam építeni a kapcsolatot, az feleannyira sem ragaszkodott.

Gondoltam, biztos én fogok ki ilyen csajokat... Haverokkal beszélgettünk a témáról. Szinte mindenki ezt tapasztalta, 1-2 lányt leszámítva. (Nekik respect!)

Szóval ez van. Ne érezze, hogy teljesen megkapott és néha lény bunkó. Az esetek többségében így meg is kapod a ragaszkodást. Légy rossz fiú.

2016. jún. 24. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Én se értem, hogy a társkeretős levelezgetés és a ragaszkodás hogyan kerülhet egy lapon említésre?

A "levelezni, és megtartani valamit" - az inkább az on-line marketing témája. Megtartani valakit, aki egyszer már vett valamit.

2016. jún. 25. 09:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked igen nagy gondok van a fogalmaiddal. Ragaszkodni olyahoz szokás akivel van valamiféle érzelmi kapcsolatunk, akit ismerünk, akit szeretünk, akivel kölcsönösen letettünk valamit a kapcsolatunk asztalára, stb. Egy idegen pasashoz egy levél miatt mi a fenéért ragaszkodnánk?? Vagy mit gondoltál, olyanok vagyunk mint a kóbor kutya, hogy ha megsimogatod hazáig követ?? Dobtál neki egy levelet és azonnal csüngjön rajtad? Miért írjon vissza/ragazskodjon ha nem tetszel neki? Joga van olyannal lenni neki is, aki bejön számára, és semmiféle kötelezettsége nincs feléd.
2016. jún. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!