Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha rájön hogy csak 100 ezer a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rájön hogy csak 100 ezer a nettó bérem akkor ott fog hagyni?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy növel. Ő már 30éves lesz így család gyerek a cél. Randiztunk nagyon jó volt így össze is jöttünk. Tudja hogy közszférában dolgozok és a munkámat nagyon szeretem de a fizetésemről nyilván még semmit nem tud. Ő szerintem jóval többet keres egy multinál. Mit csináljak mondjam el minél előbb? Emiatt szakíthat?
2016. jún. 25. 09:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
46%
Nyugi mi nők ismerjük a közalkalmazotti bértáblát..tehát elég jól be tudjuk határolni a havi keresetét általában a pasiknak. Nem fog otthagyni,de ezt ne mond neki hogy mennyi a fizetésed, mert az olyan kiábránditó...Legyél kedves, figyelmes, hivd meg programokra, kevesebb pénzből is lehet jól érezni magunkat és rajtad kivül az országban nagy arányban ennyi fizetésből élnek és nevelnek gyerekeket.
2016. jún. 25. 10:05
 2/30 anonim ***** válasza:
7%
"Nyugi mi nők ismerjük a közalkalmazotti bértáblát..tehát elég jól be tudjuk határolni a havi keresetét általában a pasiknak. - most ezzel aztán megnyugtattad a kérdezőt.:d
2016. jún. 25. 10:11
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthagy, akkor ne is bánd nagyon, de #1-hez hasonlóan én se aggódnék.
2016. jún. 25. 10:13
 4/30 anonim ***** válasza:
73%
m.o-n a lakosság 99%-a keres ennyit, vagy ennyit se, nemkell aggódnod..
2016. jún. 25. 10:15
 5/30 anonim ***** válasza:
17%

PErsze, hogy szakíthat, de természetesen nem ez lesz majd kimondva, hanem

Nincs meg a kémia/Most nem akar elköteleződni/Nem látja a közös jövőt/Izgalomra vágyik

Amúgy miért nem hagyod ott a francba az állami szférát? Én ezt sosem értettem.

Én 500 bruttó alatt szóba se állnék egy céggel sem és hidd el, hogy sosem volt gondom munkát találni(ismerősök nélkül).

2016. jún. 25. 10:16
 6/30 anonim ***** válasza:
31%
Hogy szeretnél ebből családot alapítani?
2016. jún. 25. 10:22
 7/30 A kérdező kommentje:
6. Ahogy a kollégám. Neki is ennyi a fizetése felesége is hasonlóan keres óvónőként és van egy másfél éves kisfiúk. És valahogy mégis megélnek ha neki sikerült.......
2016. jún. 25. 10:32
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

5.: megteheti egy atlag ember hogy 500 brutto alatt nem all szoba senkivel, csak akkor ugy fogjak hivni, hogy munkanelkuli.

Kivancsi vagyok, te mit dolgozol ennyiert... "kereskedo" vagy?

2016. jún. 25. 10:33
 9/30 anonim ***** válasza:
96%

Miért hiszi mindenki azt, hogy ha egy pasi 400-at keres, akkor minden tökéletes az életében a nőkkel ha meg 100-at, akkor esélye sincs

Egy nem 100-at kereső férfi.

2016. jún. 25. 10:38
 10/30 anonim ***** válasza:
4%
Elôzô: pl. programozóként, pénzügyi elemzôként, mérnökként az 500ezer bruttó nagyon nem magas bérigény. Némi munkatapasztalattal már inkább alacsony.
2016. jún. 25. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!