Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rájön hogy csak 100 ezer a nettó bérem akkor ott fog hagyni?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy növel. Ő már 30éves lesz így család gyerek a cél. Randiztunk nagyon jó volt így össze is jöttünk. Tudja hogy közszférában dolgozok és a munkámat nagyon szeretem de a fizetésemről nyilván még semmit nem tud. Ő szerintem jóval többet keres egy multinál. Mit csináljak mondjam el minél előbb? Emiatt szakíthat?2016. jún. 25. 09:59
1/30 anonim válasza:
Nyugi mi nők ismerjük a közalkalmazotti bértáblát..tehát elég jól be tudjuk határolni a havi keresetét általában a pasiknak. Nem fog otthagyni,de ezt ne mond neki hogy mennyi a fizetésed, mert az olyan kiábránditó...Legyél kedves, figyelmes, hivd meg programokra, kevesebb pénzből is lehet jól érezni magunkat és rajtad kivül az országban nagy arányban ennyi fizetésből élnek és nevelnek gyerekeket.
2/30 anonim válasza:
"Nyugi mi nők ismerjük a közalkalmazotti bértáblát..tehát elég jól be tudjuk határolni a havi keresetét általában a pasiknak. - most ezzel aztán megnyugtattad a kérdezőt.:d
3/30 anonim válasza:
Ha otthagy, akkor ne is bánd nagyon, de #1-hez hasonlóan én se aggódnék.
4/30 anonim válasza:
m.o-n a lakosság 99%-a keres ennyit, vagy ennyit se, nemkell aggódnod..
5/30 anonim válasza:
PErsze, hogy szakíthat, de természetesen nem ez lesz majd kimondva, hanem
Nincs meg a kémia/Most nem akar elköteleződni/Nem látja a közös jövőt/Izgalomra vágyik
Amúgy miért nem hagyod ott a francba az állami szférát? Én ezt sosem értettem.
Én 500 bruttó alatt szóba se állnék egy céggel sem és hidd el, hogy sosem volt gondom munkát találni(ismerősök nélkül).
6/30 anonim válasza:
Hogy szeretnél ebből családot alapítani?
7/30 A kérdező kommentje:
6. Ahogy a kollégám. Neki is ennyi a fizetése felesége is hasonlóan keres óvónőként és van egy másfél éves kisfiúk. És valahogy mégis megélnek ha neki sikerült.......
2016. jún. 25. 10:32
8/30 anonim válasza:
5.: megteheti egy atlag ember hogy 500 brutto alatt nem all szoba senkivel, csak akkor ugy fogjak hivni, hogy munkanelkuli.
Kivancsi vagyok, te mit dolgozol ennyiert... "kereskedo" vagy?
9/30 anonim válasza:
Miért hiszi mindenki azt, hogy ha egy pasi 400-at keres, akkor minden tökéletes az életében a nőkkel ha meg 100-at, akkor esélye sincs
Egy nem 100-at kereső férfi.
10/30 anonim válasza:
Elôzô: pl. programozóként, pénzügyi elemzôként, mérnökként az 500ezer bruttó nagyon nem magas bérigény. Némi munkatapasztalattal már inkább alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!