Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti ha egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ha egy nővel bevallottan kedvelitek egymást, de a nő elmondja, hogy retteg a párkapcsolatoktól korábbi csalódásai miatt, ti viszont azt akartok, próbálkoznátok vagy hagyjátok a franca?

Figyelt kérdés

2016. jún. 25. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 10

Egy fontos dolgot szerintem érdemes lenne először saját magaddal tisztáznod:

Valójában azt szeretnéd, hogy ez a férfi tartsa tiszteletben azt a döntésedet, hogy nem akarsz vele a továbbiakban ismerkedni, mert - a te szavaiddal megfogalmazva - "rettegsz" a párkapcsolatoktól, vagy arra vágynál, hogy ennek ellenére "próbálkozzon".

Ha ebben tudsz őszinte lenni saját magadhoz, az már önmagában sokat segítene szerintem.

Másrészt a másik fél is megérdemelné az őszinteséget és azt, hogy ne játssz az érzéseivel, ne játszmázz vele.

2016. jún. 25. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:

"én úgy gondolom, hogy nincsen csúnya pasi, csak ízlések meg pofonok."

Bullshit. A nők szinte teljesen ugyanazokat a férfiakat tartják jóképűnek, illetve csúnyának.

2016. jún. 25. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:

"Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ennyire negatív vélemények születnek... "

Én meg nem gondoltam volna, hogy ez meglep.

Ha társat keresek, akkor értelemszerűen olyan embert keresek, aki teljes odaadással partner tud lenni a párkapcsolat kölcsönös építésében. Márpedig az nem megy úgy, hogy ő közben egyfolytában azon retteg és szorong, hogy vajon most mikor éri újra csalódás (a szorongás nem csak az, hogy nem vagy magaddal megelégedve). Ha az egész rám van tolva, sőt, még széllel szemben is kell küzdenem azért, hogy ebből legyen valami, mert a másik fél "retteg a párkapcsolatoktól", akkor eléggé adja magát, hogy én se leszek lelkes.

A másik dolog meg, hogy ilyen hozzáállással nem lehet megnyílni a másik előtt és közel engedni őt magadhoz (hiszen rettegsz a csalódástól, és így automatikusan az lesz a reflexed, hogy biztonságos távolságon kívül tartsd a másikat), márpedig a párkapcsolatnak az egy nagyon fontos része.

2016. jún. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!