Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csendes, visszahúzódó lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, visszahúzódó lányok, ti max mennyi ideig várattok egy fiút (aki udvarol nektek)?

Figyelt kérdés

Úgy értem adott egy fiú, aki tetszik nektek, udvarol nektek, kedves, figyelmes, nem nyomul, hagy nektek időt stb. Mennyi a max amennyit várnia kell hogy legyen végre legalább egy randi vagy valami. Létezik ilyen, hogy elhív és igent mondtok de hosszú hetekkel később sem értek rá. Ilyenkor mi van? Tényleg ennyi idő kell, hogy egy randi összejöjjön? Vagy ha mégsem akartok akkor miért mondtok igent? Komolyan mondom ,nem értem a nőket.

20/F

2016. jún. 25. 10:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mert én megértek mindent, tudom, hogy elfoglalt, autóvezetés, vizsgaidőszak, nyelvvizsga, aztán pihenni akar, haza kell mennie a szüleihez Kecskemétre, nyári munka stb. De azért ha tényleg akarna akkor azért lenne ideje legalább egy találkozóra...Nem???
2016. jún. 25. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
xD
2016. jún. 25. 10:34
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

A varatas nem a felenkseg jele, hanem hogy le akar koptatni.

Udv, egy felenk lany

2016. jún. 25. 10:35
 4/15 A kérdező kommentje:

De akkor miért hiteget?

Én ezt nem értem. Olyan lányról van szó aki mindenkinek őszintén megmondja a véleményét, más is próbálkozott nála, de annak nemet mondott. Nekem viszont igen-t.

Ha le akarna koptatni azt megmondaná. Nem hagyna bizonytalanságba , nem hagyná hogy lelkesen tervezgessem hogy hova fogom elhívni.

2016. jún. 25. 10:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
mert egyszerűbb hitegetni, mint a szemedbe mondania, hogy menjél ***ba és hagyd békén. Félénkek nem mernek nemet mondani, mert nem képesek kezelni a következményét.. pl ha a másik fél kérdezősködik vagy erőlködik utána.
2016. jún. 25. 10:41
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Tanuljátok meg, srácok, a legelső kifogás után, ami elhagyja egy nő száját, azonnal lépjetek le, mert nincs a nő életében keresnivalótok. Ennyire egyszerű!
2016. jún. 25. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
egyetértek hármassal. ha tényleg nem érek rá, mikor hív, akkor mondok másik időpontot, ami jó. vagy konkrét időpontot, hogy mikor térünk vissza erre.
2016. jún. 25. 10:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neki, de jólesik a büszkeségének, hogy udvaroltathat, na meg így ki is tud használni.
2016. jún. 25. 10:55
 9/15 A kérdező kommentje:

A rohadt életbe már! Pedig ő rendes lánynak tűnik.

Azt hittem végre találtam egy olyat akit érdemes komolyan venni.

De akkor hagyom francba és inkább elmegyek piálni a haverokkal és jól megdugom azt a 3 lányt, akik meg velem akarnak összejönni, de én folyton elutasítom őket emiatt a lány miatt.

2016. jún. 25. 10:57
 10/15 anonim ***** válasza:
bosszú. ügyes vagy. a gyakorikérdések hatalma.
2016. jún. 25. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!