Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak való lány? Olyan sok negatív vagy még a "szabadságát kereső" lánnyal találkozok.
Tudjátok én azt tanultam, hogy ha egy kérdésre nem tudok értelmes választ adni akkor jobban teszem, hogy ha csendben maradok. Azzal sem égetem magam :)
Tudósként az a feladatom, hogy minden eshetőséget megvizsgáljak. Mint látod azt írtam, hogy én nem találok számomra megfelelő lányt. Ezzel kapcs felmerült bennem, hogy mivan ha én keresem rossz helyen, vagy rosszul? A végén pedig odaírtam, hogy tudnátok tippeket adni? Tehát.. ennyit a diplomás megjegyzésről :)
A másik kommentre válaszolva, én elég egoistának tartanám, hogy ha azt mondanám magamról, hogy helyes vagyok. Voltam németben, olaszban, ausztriában. Mindenhol megjegyezték, hogy helyes vagyok. Sőt olaszba még a fiúk is.. Itthon a környéken többen is úgy szólítanak meg, hogy a szép fiú (idősek, anyukák), a korosztályomból pedig sokan zavarba jönnek, hogy ha hozzájuk szólok. De azt, hogy kinek mi a helyes, azt meg már maga eldönti. Eddig nem kaptam rossz visszajelzést. De jellemre számomra nem jönnek be..
Nekem ugyanez a férfiaknál. Belesüppednek az önsajnálatba, vagy kalandoznak.
Erre nincsenek tippek szerintem...
"Akkor egyedül maradsz, mert sajnos csak ilyen felszínes lányok léteznek." logikailag érted egyáltalán mit írtál? Honnan tudod csak így megítélni?
Amúgy azokból amiket írtál és a stílusodból az jött le, hogy csupán eddig nem találtad meg a párod. Lehet, hogy holnapután találod meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!