Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti kiakadnátok ezen?
Ha ismerkedtek egy lánnyal, és egyik napról a másikra lekoptat titeket, sőt még össze is jön valakivel?
Én most erre készülök... De nem két vasat tartottam a tűzben, csak megismertem most valakit, és mivel a másik srácot nem tudom, hogy érdeklem-e igazán, vagy csak nincs jobb dolga, ezért inkább kihasználnám ezt az új lehetőséget, mert szimpi a pasi meg minden. Ti ribinek tartanátok ezért?
Nem tudom, mit mondjak neki. Egyszerűen csak ne válaszoljak majd neki?
szerintem:
1. dacból is be akarsz most pasizni, h. feledd a srácot, és kapóra jött neked az új fiú
2. féltékennyé akarok burkoltan tenni, h. hátha lép feléd...
3. te valójában a régihez vonzódsz, különben nem érdekelne mit szól, ha lelépsz
4. mivel nem jártatok, ezért hogy lennél már ribi?! nem tartozol neki magyarázattal.
te inkább sértett, összezavarodott és szerelmes vagy, a régi fiúba.
Mindegy mit csinálsz mert ahhoz hogy kiismerj valakit idő kell.
Ez az új srác maximum csak nagyon szimpatikus neked, vagy legalábbis jobban bejöhet mint az előző srác, de nem ismered. Még te sem tudhatod mi lesz veled pár hónap múlva. Lehet ezzel a mostanival veszekedni fogsz sokat, a másikkal pedig teljesen jól kijönnél. Dönts és vállald a következményeket. Nekünk meg semmi közünk hozzá.
Ha szó nélkül lelépsz, akkor egy suttyó parasztnak tartanálak. Ha korrektül elmondod, hogy bocs, de mégse te kellesz, akkor azt elfogadom, de a szó nélkül lelépés az ótvar gerinctelenség minôsített esete.
Mondjuk ha jól értem, akkor az a bajod, hogy a srác nem udvarol elég intenzíven az ízlésed szerint, vagy nem úgy, ahogy elképzelted, és ahelyett, hogy akkor felnôtt ember módjára egyenesen megpróbálnád letisztázni a sráccal a dolgot (elvégre valami miatt ebbe a kategóriába raktad fel a kérdést, tehát valószínûleg legalább a korod szerint van valami közöd a felnôtt emberekhez), inkább szó nélkül lelépnél, és ugranál a következô jelöltre.
Az, hogy a másik jelölted választod, az önmagába nem gáz.
Az viszont, ahogy ezt kezelnéd, hogy az elsô srácot annyira nem méltatnád, hogy legalább szólj neki, hogy ennyi volt, és ezt ráadásul ilyen szánalmas mentséggel akarod igazolni - na az viszont übergáz.
na végül találtál magadban annyi gerincet, hogy megmond egyeskének a frankót, vagy csak leléptél?
És ketteske még mindig "kedvesebb" (ami alatt gondolom azt érted, hogy jobban teper)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!