Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondoltam így könnyebb lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltam így könnyebb lesz, de még sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdések a leírásban.

22F vagyok.

Sokáig egy külsőleg lepurtyant autóval jártam, nem is volt igényem csak a megbízhatóságra, mivel évi 40ezret megyek.

Az barátaim folyamatosan cseszegettek, hogy igénytelenség, megtehetném, és mégsem veszek egy normális autót, az vonzza a csajokat és az milyen jó.

Pár hete beadtam a derekam, és elkezdtem autókat nézni. Amerikai piacra gyártott, és Amerikában gyártott autókért vagyok oda, főleg a 70 -es évek klasszikusai. Ám napi használatra ilyesmi szóba se jöhet, így egy 90 -es évek végéről való amerikait vettem. Nagyon rendben van, gyönyörű autó, "full amcsi", egyedi, feltűnő. Eleinte tetszett, hogy mindenki megnézni. Barátaim mikor meglátták, "ez igen, ezzel már lehet nőzni", "ettől a csajok olvadoznak ahogy kell", és hasonló dumák. És nem fér a fejembe, hogy egy autóval MINEK nőzni?

A barátaimnak a felszínes cicababáknál kezdődik a nő fogalma, és ott be is fejeződik. Én viszont egy teljesen normális hölgyre vágyom komoly kapcsolat formájában, akivel jutok is valamire, és aki nem ezekért az esztétikus és felszínes tárgyak miatt van velem, meg a kényelemért, meg a pénzért. Hanem miattam.

Ráadásul ezek a pénzre menő egyének annyira erőszakosak, hogy nem lehet levakarni őket. Én elhiszem, hogy fontos az első benyomás, de ha tetszek valakinek, annak szép autó nélkül is tetszek. Ha meg nem, akkor én jártam jobban. Egyébként nem vagyok egy elcseszett srác. Nem rég lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak, amiből örültem, hogy kitudtam végre mászni, mert nem éreztem jól magam benne.

De a pláne az egészben, hogy nem értem azokat az embereket, akik a felszínre adnak, és a felszínre mennek, és csak az esztétika. Praktikusság az totál le van sz**va, az esztétika az első. Ebben mi a jó? Mit kéne növeljenek bennem ezek az esztétikusságra és pénzre bukó nők? Mert az egómat nem növeli. Valami rajongási vágy hiányozhat belőlem, de az k***ára.

És most befutottam a csőbe, mert én is elkövettem ez az ökörséget, hogy az esztétikára adtam. És még csak az álmomat sem váltottam vele valóra.

Egyébként így ez az egész után egy igazi balf**znak érzem magam.

2016. jún. 25. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
egy 22 éves miből vesz magának új autót? csak kérdezem...
2016. jún. 25. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Rám gondolsz?

"így egy 90 -es évek végéről való amerikait vettem"

2016. jún. 25. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
de honnan volt rá pénzed, ennyi?
2016. jún. 25. 23:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Amikor tanulni kellett akkor tanultam, mert érdekelt. Dolgozok, értek a szakmámhoz és nem minimálbért keresek... Hidd el, nincs háttértámogatásom. Nincs édesapa mögöttem.
2016. jún. 26. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Most tényleg? Kilencvenes évek vége? Az egy 20 év körüli autó (lehet, hogy csak 18).

Ezen kell ennyire fennakadni, hogy a kérdező tudott venni egy ilyen kocsit? Pattanj már fel a HaHu-ra, és nézd meg, hogy mibe kerülnek.

Kérdező: a barátaid balfékek, főleg azért, mert egy 20 éves autóval tényleg csak gimis lányokra, meg nagyon szegényekre lehet hatást gyakorolni. Btw igazad van, nem kocsival kell nőzni.

Nekem is öreg kocsim van (csak én nem 20 évesen vettem ;)), megtehetném, hogy lecserélem valami csajmágnesre, van aki tanácsolja is, hogy tegyem ezt, mert neki milyen jól működik, szedi fel vele a 17-22 közötti csajokat, néha meg is fordul a fejemben, hogy meglépem, de mindig egyfajta zsigeri undor fog el, hogy tényleg ez kellene? Tényleg ettől lennék jó pasi? Mert igen, tudom, hogy működne, csak undorodom a gondolattól is, hogy ezt csináljam, és egy kicsit a csajoktól is, akiknél ez beválna.

2016. jún. 26. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!