Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik éve van vagy mi a fene?
Figyelt kérdés
A minap utaztam vonattal és egy ronda dagadt pasi (sajnos ki kell mondanom minden jóindulattal igaz amit mondok mert laikus is azt mondaná rá) aki egyébként olyan látásból ismerősöm, és tudom hogy még csak az se, hogy gazdag lenne és mégis egy olyan tiptop csajjal volt együtt, hogy kínomban el kellett fordulnom mert nem titkolom, elpityeregtem magam kínomban. Én aki végigküzdötte az elmúlt éveket fájdalmas edzéssel, hogy panasz ne lehessen rám, kívülről sincs probléma velem, barátnőm is volt már, itt küzdök már egy éve, hogy ismét boldog lehessek. Ha meg ismerkedek, megkapom, hogy "nem hiszek neked, te nem lehetsz ilyen". Szabályosan félnek tőlem. Panaszkodtok itt gyk-n, hogy csak a helyes izmos pasiknak áll a világ, közben meg ilyen pofonokba szaladok bele... kész vicc !2016. jún. 26. 07:01
1/11 anonim válasza:
Gondolom altalanos iskolas vagy. Varj meg 10 evet ezzel.
3/11 A kérdező kommentje:
Sajna akármennyire is ezt akarjátok hinni, bárcsak az lenne, de ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el.
2016. jún. 26. 08:10
4/11 BlackSword válasza:
Azért nincs csajod, mert mástól várod el a boldogságodat... Mit vársz így, ha folyton üres a poharad???
5/11 anonim válasza:
Nem az a kamu amit láttál, hanem az egész kérdés. Ez a kamu kérdések éve.
6/11 anonim válasza:
Milyen pofonokba szaladsz bele?
Láttál egy esetet, és irigykedsz.
Nekem se szimpatikus tulajdonság, akármilyen fájdalmas edzéssel jutottál el ide.
7/11 anonim válasza:
Ne irigykedj, lehet az a ronda, dagadt srác egy grál lovag emberileg, te meg ezzel a pityergéssel csak egy kis görcs van, nevetséges. Van mit fejlődnöd.
8/11 anonim válasza:
Kérdező, akkor nekem miért nincs barátnőm?
Ha a ronda pasik éve van elvileg, akkor nekem is kijárna egy csaj, nem?
9/11 anonim válasza:
Nem kell sírni, én 25 évesen szűz vagyok, átlagos arcom van, vékony vagyok nagyon gizda, nem kellek egy nőnek se, de bátor fiú módjára viselkedem, s nem sírok.
10/11 anonim válasza:
Nem az izom határozza meg, hogy mennyire vonzó valaki, hanem a kisugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!