Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lenti cikkel kapcsolatban kinek mi a véleménye, főleg lányok valóban így van ez?
Teljesen mindegy, ha bejössz az illetőnek lehetsz nyuszi, nyálpic, akkor a csaj fog rád hajtani, hogy megkapjon.
Amúgy meg nem ilyen egyszerű az ismerkedés, ahogy taglalja a cikk, a buliba, vagy utcán se tudhatod, nincs a homlokára írva egyiknek se,, hogy 1:van e pasija, 2:akar e valakit, 3:bejössz e neki.
Szóval legalább 3 dilemma áll fenn és ezért is érthető, ha többen csak kerülgetik a csajt, akit kinézett.
(én sajnos pont azért ódzkodok kezdeményezni már , mert pár próbálkozásomat tolakodásként fogták fel, és én éreztem kellemetlenül magamat)
Teljesen igaz, hogy nagyon végletesek a pasik. (persze kivétel mindig akad)
Vagy nagyon bunkó, vagy pedig iszonyú félénk.
Én pl. azt nem szeretem, amikor érzem az illetőn, hogy megjátssza magát, mert valahol azt olvasta, hogy a nőknek bunkó pasi kell...
Adja mindenki magát, alakítsa ki a saját stílusát, de ne játsszon szerepeket.
Minden nőnek más stílusú pasi kell!
Nekem is van olyan barátnőm, aki imádja a félénk, visszahúzódó pasikat, a másik meg inkább a nagyszájú férfiakat részesíti előnyben.
Nekem meg talán az aranyközépút tetszik a legjobban. Ne legyen félénk, de az a ki ha én nem, nagyképű természet sem.
Tele van klisékkel. Ugyanazt hajtogatja, amit itt bárki elmondana neked. Még az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy egy nő írta.
Néhány dolog viszont nem tetszett nekem. Például ha hozzám jönne oda valaki és se szó-se beszéd lesmárolna, olyan pofont kapna tőlem, hogy soha többet nem merne ilyet csinálni. A "kő kóla" típusú szöveg sem jön be, és ha valaki szexuális töltetű poénokkal közeledne, nekem az jönne le, hogy az illető csak szexet akar - ami nem feltétlenül rossz, de ha alapvetően az ismerkedés a célod, akkor ne ezzel próbálkozz.
8
Lehet hohy egy ilyen csávó kap egy este 1 pofont, 5 leordítást, 10 otthagyást, de végül lesz 1 nő aki elmegy vele. És végül csak ez számít majd
#8 vagyok
Értem, amit mondasz, de ha ugyanez a srác azzal jönne oda, hogy "Szia, láttalak a táncparketten, és szerintem nagyon szép vagy", akkor lehetne nálam esélye. Persze, lehet úgy csajozni, hogy talán a 3000. majd nem vág pofon, de lehet választani egy olyan szöveget is, amiért már az első sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!