Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lenti cikkel kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lenti cikkel kapcsolatban kinek mi a véleménye, főleg lányok valóban így van ez?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 26. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van sok igazság benne és ahogy itt írták jó pár hüly.eség is. Ettől még az amit üzenni akar jó és ez az amit sok pasi nem hajlandó nem hogy elfogadni de végig gondolni sem. Én egész addig egyedül voltam amíg nem találtam olyat aki az aranyközéputat képviseli. Pedig jelentkező lett volna de mindegyik valamelyik végletből. Szóval hajrá fiúk :)
2016. jún. 26. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Oh, jó öreg PUA, ismét találkozunk :)

Van egy exem, (igen, itt az EX szón lesz a hangsúly) aki nagyon komolyan vette ezeket a sz@rokat, szóval elég kényes téma ez számomra.

Az a probléma, hogy ezek az idióta csajozós tanfolyamok fognak egy alapigazságot (nevezetesen, hogy legyél magabiztos, ne pedig tutyimutyi) és úgy forgatják ki, hogy felkeltse a pasik érdeklődését.

Azzal egy rohadt forintot nem fognak kihúzni a pasikból, ha azt mondják, hogy jöjjenek elő a kis csigaházukból, de ha úgy fogalmaznak, hogy a nők konkrétan nedvesednek attól, ha kiskirálykodnak felettük, az már nyilván felkelti az érdeklődésüket.

A legnagyobb probléma manapság az, hogy sok pasinak fogalma sincs, hogy mit jelent magabiztosnak lenni.

Ezt a macsó parasztokkal azonosítják, vagy azzal, hogy mindig érvényesítik az akaratukat a nőjük felett, sőt, sok esetben gyerekként bánnak velük.

Pedig ezek nélkül is meg tudod mutatni, hogy magabiztos vagy. Ha ez sikerül, akkor nem lesz szükséged puára a csajozáshoz.

2016. jún. 26. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a cikk, minden egyes pontjával egyet értek. :)

Én tipikusan olyan lány vagyok, akit folyamatosan nézegetnek, de amint felvenném velük a szemkontaktust, elfordul mind, alig mernek rám nézni. Egy-két ilyen bunkó sráccal elmentem randizni, de pár találkozó után hagytam is ôket, mert meguntam a bunkózásukat. Most ott tartok, hogy én(!) szólítom le a pasikat, mert ôk nem mernek engem.. :D

A mostani barátommal fél éve vagyunk együtt, én szólítottam le egy buszon. Láttam, hogy szemének sarkából engem néz, majd leültem mellé és beszélgetést kezdeményeztem. Utána teljesen magabiztos és közvetlen volt, utólag bevallotta, hogy nem is mert volna megszólítani, nagy bátorságot kellett vennie magán, hogy egyáltalán beszélgessen velem.

De ez nem túl gyakori, mármint az, hogy a lány szólítson le titeket, tehát hajrá, srácok, olvasgassátok ezt a cikket nagyon!

18/L

2016. jún. 26. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát én nem olvasom többet, nem érdekel, se a csajok, se semmi.
2016. jún. 26. 18:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Na, köszi hogy ilyen sokat írtatok!
2016. jún. 26. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!