Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek várjak a srácra, vagy feküdjek le addig mással?
Ismerkedek most egy sráccal, randiztunk is már, de valahogy nem tudom eldönteni, hogy érdeklem-e igazán, vagy csak szórakozik. Most pedig lenne lehetőségem egy sráccal szexkapcsolatra, és nem tudom, hogy belemenjek-e, vagy várjak még kicsit, hogy lesz-e valami a másik fiúval.
Igen, lehet ribizni nyugodtan, de nagyon régen voltam már együtt pasival, és nagyon hiányzik a szex. :/ Ráadásul jó néz ki, elég normális is. Rendes kapcsolat nem lenne belőle, de az nem gond.
Tetszik ez a srác is, de nem tudom, hogy mit akar tőlem, vagy akar-e egyáltalán bármit is...
Mire való a kezed kislány és az egyéb segédeszközök, ha nem bírsz magaddal szexuális téren?
Igen, r..bnc vagy. Akkor hagyd a fenébe azt a másikat, és menj d..gj egy jót azzal, aki csak szexet akar tőled, a másikat pedig kíméld meg.
Mennyit kommunikáltok azzal a sráccal, akivel alakul a dolog? Kérdezz rá konkrétan, ha ennyire türelmetlen vagy!
Nem tudom ki vagy, honnan jöttél, de ez már nem a sötét középkor.
Ha hiányzik a szex és igényled azzal nincs semmi baj, ilyenek vagyunk mi emberek.
Ha csak most ismerkedsz/ randizgatsz a sráccal akkor ez még nem megcsalás szerintem, ha ettől tartasz.
Konkrétan még nem is jártok, feküdj le azzal a szexkapcsolatos sráccal ha mégis összejössz a másikkal akkor meg véget vetsz a szexkapcsolatnak.
Csak előtte fontos, hogy a játékszabályokat lefektessétek.
A srác helyében ha ezt megtudnám, tuti, hogy megszakítanék veled minden kapcsolatot.
A te döntésed, hogy kire vársz és kire nem... de ez rohadtul nem szimpatikus. Ha hiányzik a szex, akkor legyél kicsit rámenősebb a másik srácnál és kész.
Egy kezdődő kapcsolatban nehogy már a srác ne legyen annyira határozott, hogy nem lehet eldönteni, hogy mit akar, de ha mégis egy kicsit határozatlan, vagy túl lassú és úgy érzed nem haladnak a dolgok az azért is lehet mert melletted van neki más is. Több vasat tart a tűzben egyszerre és ezért nem sietteti el a dolgot, összeméregeti a lehetőségeit.
Ez egyáltalán nem elképzelhetetlen.
"nem tudom eldönteni, hogy érdeklem-e igazán, vagy csak szórakozik"
"nem tudom, hogy mit akar tőlem, vagy akar-e egyáltalán bármit is..."
Magyarán te teljesen alárendeled magad a másik fél akaratának: amit ő akar, az lesz, te beletörődsz. És hol vagy TE ebben a történetben? Hol vannak a te igényeid, érdekeid, szükségleteid? Gyakorlatilag azt sugárzod, hogy "itt vagyok, nyugodtan használjatok, amire csak akartok". Elárulom: ebből harmonikus kapcsolat soha nem lesz.
Először is azt tudatosítsd magadban, hogy TE mire vágysz igazán, és olyan társat keress, aki azt nyújtja, amire vágysz. Ne te akarj másoknak megfelelni: kölcsönösen feleljetek meg egymásnak. Ha valaki csak szórakozik veled, akkor nincs vele dolgod. Megérdemled a törődést, a figyelmet, az érdeklődést, és azt hogy ezt a kiszemelt férfi kimutassa, ne add alább, ne alázkodj meg, hogy szóbaálljon veled. Lehet, hogy ebből kapcsolat lesz, de milyen? Jól éreznéd magad olyan kapcsolatban, ahol a te igényeid elsikkadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!