Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs itt véletlen egy ilyen lány?
Olyan, aki ténylegesen nagyon komolyan veszi ezt a párválasztásos dolgot. Aki mindössze csak egyszer akar magának párt választani - de akkor viszont jól és egy egész életre. És nem csak azért mert ez egy szép gondolat, vagy mert vallásos és azt mondták a szülei hogy ezt így kell és kész; hanem egész egyszerűen azért mert neki is meggyőződése hogy egy igazán jó, boldog és tartalmas házasság kialakításához ez nagyon fontos lenne.
Nem azt mondom hogy e nélkül nem létezhet jó házasság, csak azt hogy egy ilyen alapra SOKKAL egyszerűbb lenne felépíteni azt... A gond csak az, hogy az egyetlen hely ahol hasonló gondolkodásmódú emberekkel találkozhatnék az valami egyházi közösség lenne, én pedig nem szeretnék "csak" emiatt eljárni valami templomba mert az nagyon álszent és képmutató dolog lenne. A nem vallásos lányok 20 fölött pedig szinte mind kapcsolatból-kapcsolatba ugrálnak, és ők még akkor sem lennének képesek megérteni/elfogadni/elhinni azt amit erről gondolok, ha én esetleg túl tudnék lépni valahogy a múltjukon.
Így viszont sajnos a fiatal nők kb. 99,9%-a ki is esik azonnal. :(
Azon kívül hogy a vakszerencsére bíznám az egészet, mégis hol találhatnék valakit a fennmaradó 0,1%-ból (aki egyáltalán szóba jöhetne...)? Nem ismertek véletlen ilyet?
Ne aggódjatok, utoljára emelem ki ezt a kérdést. De eddig 3-0 a fiúk javára. És nem fér a fejembe hogy miért csak fiúktól hallottam/olvastam eddig hasonló gondolatokat (tegyük fel ők is igazat írtak, és részükről sem csak duma volt)...
Oké, volt azért egy lány is aki hasonló állásponton volt, de ő is elsősorban csak a vallása miatt. Ami egyébként egyáltalán nem baj, nem a hittel van bajom, csak tudom hogy aki ennyire komolyan veszi azt, annak szóba sem jöhet egy "kívülálló".
És persze tudom én hogy nem lehet 2-3 randi alatt kiismerni igazán senkit sem, de nem is ezzel van bajom. Teljesen természetes hogy mindenkinek neki kell futnia többször is mire megfelelő párt talál. Csak az nem mindegy szerintem, hogy ilyen esetben meddig megy el az ember... Mert sokan tényleg gondolkodás nélkül ugrálnak egyik szexkapcsolatukból a másikba, és még meg is vannak róla győződve hogy ezek mind komoly kapcsolatok voltak. Márpedig szerintem az hogy ketten összejárnak dugni 1 vagy 2 évig (úgy hogy nem is élnek együtt, közös kasszán stb.), az csak egy sima szexkapcsolat, semmi több. És ez az amit nagyon elítélek. Az pedig elég elkeserítő hogy 20 fölött nincs olyan lány, aki nem kifejezetten csúnya, és ne lett volna része legalább 3-4 ilyenben...
Nem olvastam végig az összes válaszodat kérdező, de azért hozzászólok.
Én speciel ilyen vagyok. Nagyon sokan próbálkoztak nálam, néhánnyal aki ígéretesnek tűnt, ismerkedtem is, tehát levelezés, randi, de mind az ismerkedésnél megszakadt.
Aztán megismertem egy egészen különleges valakit aki úgy minden téren tökéletesen passzolt, vele összejöttem, mást el se tudtam volna képzelni, akkor hatást gyakorolt rám. Azóta is vele vagyok.
Szóval én pl. ilyen vagyok. És se vallás, se csúnya nem vagyok, stb. :D Viszont foglalt vagyok. A szüzességemet is természetesen vele veszítettem el, és nagyon jó a kapcsolatunk a mai napig. Szerelmes vagyok belé nagyon-nagyon. :D
Viszont, az ilyen lány nem példátlan ugyan, de TÉNYLEG NAGYON RITKA, tudom, látom a többi lánynál. :) Ha meg még szép is, és ezért széles a paletta amiről válogathat, hamar fogja megtalálni a megfelelő embert. Én pl. 19 voltam mikor megismertem-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!