Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs itt véletlen egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs itt véletlen egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Olyan, aki ténylegesen nagyon komolyan veszi ezt a párválasztásos dolgot. Aki mindössze csak egyszer akar magának párt választani - de akkor viszont jól és egy egész életre. És nem csak azért mert ez egy szép gondolat, vagy mert vallásos és azt mondták a szülei hogy ezt így kell és kész; hanem egész egyszerűen azért mert neki is meggyőződése hogy egy igazán jó, boldog és tartalmas házasság kialakításához ez nagyon fontos lenne.

Nem azt mondom hogy e nélkül nem létezhet jó házasság, csak azt hogy egy ilyen alapra SOKKAL egyszerűbb lenne felépíteni azt... A gond csak az, hogy az egyetlen hely ahol hasonló gondolkodásmódú emberekkel találkozhatnék az valami egyházi közösség lenne, én pedig nem szeretnék "csak" emiatt eljárni valami templomba mert az nagyon álszent és képmutató dolog lenne. A nem vallásos lányok 20 fölött pedig szinte mind kapcsolatból-kapcsolatba ugrálnak, és ők még akkor sem lennének képesek megérteni/elfogadni/elhinni azt amit erről gondolok, ha én esetleg túl tudnék lépni valahogy a múltjukon.

Így viszont sajnos a fiatal nők kb. 99,9%-a ki is esik azonnal. :(

Azon kívül hogy a vakszerencsére bíznám az egészet, mégis hol találhatnék valakit a fennmaradó 0,1%-ból (aki egyáltalán szóba jöhetne...)? Nem ismertek véletlen ilyet?

2016. jún. 26. 20:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
# 18 as 18 hònap égi jel :))) mint az egyforma dechatlonos zokni. Igazad van nagyon nagy részt 18hònap az 545 nap kb. Annyit nem lehet kibírni, na jò nagyon nehéz. Viszont szerintem az első szexuàllid kapcsolatban akár az ember életében sokat jelent.
2016. szept. 4. 20:05
 22/38 anonim ***** válasza:
#21vagyok véletlen kűldtem el. Szòval ...utána minden egyes lehetősség ki lessz hasznâlva egy normális szeretkezésre vagy egy gyors numerára...Mai világban minnél hamarabb tùl illik esni ezen az a szemlélet ha jò vele az ágyban maradhat ha töketlen/nem bevàllalòs akkor repűl.. Tini ribizlik is ilyenek bevállalnak minden likat minden pòzban és reklàmozzàk is. Na de hogy kérdésre válaszoljak. Ha valaki első szerelmével 60évet szeretne leélni. Akkor a
2016. szept. 4. 20:15
 23/38 anonim ***** válasza:
21 22 vagyok .... kell várni az első együtt léttel.Ha màr lányokròl van szò, tartás legyen benne ne ő huzza magàra a pasit udvarolni kelljen bizonyìtani meg győzni a lànyt, hogy igen add magad nekem és minden. 1es tovàbbi alkalomért kelljen tennie a pasinak...és ne a szajha baràtnők tippjeit hallgatni....
2016. szept. 4. 20:22
 24/38 A kérdező kommentje:

Ne aggódjatok, utoljára emelem ki ezt a kérdést. De eddig 3-0 a fiúk javára. És nem fér a fejembe hogy miért csak fiúktól hallottam/olvastam eddig hasonló gondolatokat (tegyük fel ők is igazat írtak, és részükről sem csak duma volt)...

Oké, volt azért egy lány is aki hasonló állásponton volt, de ő is elsősorban csak a vallása miatt. Ami egyébként egyáltalán nem baj, nem a hittel van bajom, csak tudom hogy aki ennyire komolyan veszi azt, annak szóba sem jöhet egy "kívülálló".

És persze tudom én hogy nem lehet 2-3 randi alatt kiismerni igazán senkit sem, de nem is ezzel van bajom. Teljesen természetes hogy mindenkinek neki kell futnia többször is mire megfelelő párt talál. Csak az nem mindegy szerintem, hogy ilyen esetben meddig megy el az ember... Mert sokan tényleg gondolkodás nélkül ugrálnak egyik szexkapcsolatukból a másikba, és még meg is vannak róla győződve hogy ezek mind komoly kapcsolatok voltak. Márpedig szerintem az hogy ketten összejárnak dugni 1 vagy 2 évig (úgy hogy nem is élnek együtt, közös kasszán stb.), az csak egy sima szexkapcsolat, semmi több. És ez az amit nagyon elítélek. Az pedig elég elkeserítő hogy 20 fölött nincs olyan lány, aki nem kifejezetten csúnya, és ne lett volna része legalább 3-4 ilyenben...

2016. szept. 11. 19:26
 25/38 anonim ***** válasza:
Velem mindig az volt hogy sok mindenkivel összejöhettem volna eddigi életem soràn,ha akartam volna.De nem akartam csak azért jàrni vkivel hogy ne legyek egyedül.Kerestem a különlegeset,a tüzet,a szenvedélyt,a szerelmet.Aztàn megtalàltam,de valami nem stimmel vele,így màsodszorra hagyott el...pedig kb.màr a menyasszonya voltam. :(
2016. szept. 11. 19:26
 26/38 anonim ***** válasza:
Nem nevezném szimplán szex kapcsolatnak azt,aki kèt èvig járt valakivrl,csak mert nem költöztek össze,annak nagyon sok oka lehet ha nem tudnak összeköltözbi,pl egyetemisták,fiatalok.
2016. szept. 11. 23:38
 27/38 anonim ***** válasza:
59%
Baromi kevés ember van,aki elsőre megtalálja az igazit.Meg azt se felejtsd el,hogy régen a várható élettartam se volt több 40 évnél,így meg baromi könnyű hűségesek lenni.Vagy háború,vagy járvány vitte el az embert,vagy már babakorában meghalt.
2017. jan. 7. 14:41
 28/38 anonim ***** válasza:
.
2017. jan. 22. 16:31
 29/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes válaszodat kérdező, de azért hozzászólok.

Én speciel ilyen vagyok. Nagyon sokan próbálkoztak nálam, néhánnyal aki ígéretesnek tűnt, ismerkedtem is, tehát levelezés, randi, de mind az ismerkedésnél megszakadt.

Aztán megismertem egy egészen különleges valakit aki úgy minden téren tökéletesen passzolt, vele összejöttem, mást el se tudtam volna képzelni, akkor hatást gyakorolt rám. Azóta is vele vagyok.

Szóval én pl. ilyen vagyok. És se vallás, se csúnya nem vagyok, stb. :D Viszont foglalt vagyok. A szüzességemet is természetesen vele veszítettem el, és nagyon jó a kapcsolatunk a mai napig. Szerelmes vagyok belé nagyon-nagyon. :D

Viszont, az ilyen lány nem példátlan ugyan, de TÉNYLEG NAGYON RITKA, tudom, látom a többi lánynál. :) Ha meg még szép is, és ezért széles a paletta amiről válogathat, hamar fogja megtalálni a megfelelő embert. Én pl. 19 voltam mikor megismertem-

2017. jan. 22. 17:17
 30/38 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, és én ilyen vagyok. Nekem emiatt nem volt még barátom, mert olyanba nem akartam belekezdeni, ami gyorsan elmúlik. Mindig az volt az álmom, hogy az első legyen az utolsó. Persze, ha ez nem jön össze, nem esek kétségbe, de jó lenne így élni :D
2017. márc. 4. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!