Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival akinek visszeresek a lábai?
A visszerek sokszor tükrözik az emberek életmódját.
Ha azért van egy pasin, mert nem él egészséges életet, akkor inkább nem.
21/N
Persze. 24 vagyok.
Amúgy tudok természetes gyógykezelést a visszerekre. Nem olyan veszélyes, ha kezelve van.
Persze akkor, hogyha a férfi nem azért visszeres, mert idős. :D
Nagyon nem értek egyet az 1. válaszolóval.
Nem feltétlenül a helytelen/egészségtelen/igénytelen életvitel az oka, sokkal inkább a genetika és az ülő (szellemi) munkakör együttesen- a visszeresek többsége nem alkoholista vagy hasonló, jó ég!
38 éves nő vagyok, nekem már 18 éves koromban műtötték a lábam, illetve télen újra az egyiket, pár hét múlva megyek ismét a másikkal is.
Hetente többször mozgok (vicces válaszolónak: harosnyát is hordok, sőt kompressziós harisnyát is, ami jól néz ki/igényesebb)- még sem tudom semmi módon megelőzni ennél jobban azt, hogy kiújuljanak.
A télen műttetett lábamon máris kint van pár újabb "pukli".
Kérdező: nem feltétlenül drága a műtét (állami kórházban tényleg nem, magánban is van már többféle megoldás, lehet, hogy neked elég lenne az ún, injekciós kúra is- nézz azért körbe)- érdemes lenne orvossal is konzultálni, mert az esztétikai kérdéseken túl azért ez az állapot sajnos hordozhat magában veszélyeket is (pl. trombózis stb.)
A kérdésre válaszolva: ez legyen a legnagyobb esztétikai hibád, komolyan. Az egészséged érdekében nézesd meg sé ha az orvos is azt mondja, hogy ez nem olyan súlyosságú, ami beavatkozást igényel, akkor lendülj ezen túl.
A visszeresség sajnos szinte népbetegség.
Minden jót.
Olyan bugyutaság. Csomószor a túl aktív élet hozza ki a dudorokat.
Ami a kérdést illeti. Semmi gond sincs ezzel. Hát ha ott van akkor ott van. Bűvöljön el aztán ez láthatatlanná varázsol minden apró hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!