Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy nekem ilyen nehezen a társkeresés? Miért vagyok ilyen selejtes? Normális válaszokat kérek.
Akkor uncsi vagy nekik és szexre sem tudnak "használni",mert szűz vagy ,és ez visszatartja őket. Nem akarják hogy bennük csalódj elöször.
Nyugis romantikus nem harsány fiút keress.
szerintem ne add fel, mert akkor bukik a dolog véglegesen...
23F
hány ilyen sikertelen próbálkozáson vagy túl? (hány személy volt akivel randiztál)
volt olyan akit te hívtál el, tehát annyira tetszett neked, hogy te léptél felé?
23F
"Ez kedves volt. Tudod akik azt válaszolják amit a kérdezők hallani akarnak azok kapják a lepontozásokat. Akik pedig az igazat mondják az sokaknak cseszi a csőrét és lepontozzák. Szóval, ha nem érdekel a 60% alattiak véleménye, akkor hallgass az olyanokra akik vigaszként azt írják amit hallani akarsz, azaz hogy semmi baj sincs veled. Ha ezek a számodra hasznos válaszok, akkor ok."
végre valaki aki tudja mi a % értelme! én eddig hiába mondtam.
Figyelj, ha ez megnyugtat téged; én még egy randim se voltam soha, életemben nem csókolóztam, nem volt semmilyen kapcsolatom nőkkel és szűz vagyok. Nem érzem magam selejtesnek emiatt, csak egyszerűen másnak, mint a többi ember. Ennyi. Akkor te miért éreznéd?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!