Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van meg másokban az, ami szerethetővé teszi őket, csak bennem nincs meg?
Figyelt kérdés
Barátaim se nagyon vannak, csak felszínes ismeretségek, sok ember furán néz rám, nem kedvel, nagyképűnek tartanak. A pasiknak sem kellek, csak szexre, mert kapcsolatot már nem tudnak velem elképzelni.
Pedig akiket jobban ismerek, mindenki aranyos, jó fej lánynak tart, de valahogy ez nagyon kevés.
Menjek el egy pszichológushoz?
2016. jún. 28. 14:04
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg nagyképű vagy, akkor azt nem szeretik az emberek...
2/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok nagyképű.
2016. jún. 28. 14:18
3/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs.
Jól ismered magad?
Meg tudsz nyílni másoknak?
Tudsz felszabadultan beszélgetni, ismerkedni?
Szereted magad?
Satöbbi.
4/5 anonim válasza:
Ennyiből sajnos lehetetlenség kitalálni. Erre csak olyan tud válaszolni, aki legalább 2-3 hete ismer téged. Valószínű van valamilyen taszító tulajdonságod, amit nem látsz magadon.
5/5 anonim válasza:
Ezzel hasonlóan vagyok én is. Nekem sincsenek barátaim, de én még szexre se kellenėk senkinek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!