Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feltűnően csinos lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feltűnően csinos lányok között is vannak értelmesek?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akiknek tökéletes testük van.. Saját tapasztalatom h mind beképzelt bunkó és buta. :(
2016. jún. 28. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Egyaltalan nem ertek egyet! Baratnöm gyönyörü szep (modellkedett), ket diplomaval rendelkezik, fantasztikus humorerzeke van es iszonyatosan joszivü. A bekepzeltseg nagyon tavol all töle.

Tudom, hogy a vegzettseg nem minden, de a barati körömben szinte csak gyönyörü lanyok vannak legalabb BA diplomaval, de vannak, akik PHD-vel (mondjuk közülük az egyik a leglükebb, de ez inkabb szemelyisegeböl fakad). Barataimnak is szempont azert a külsö is, de nagyon okos es jo lanyok baratnöik/felesegeik.

Nem szeretnek en sem elöiteletes lenni, es nem tudom alatamasztani, de ha szemelyes tapasztalataimat veszem alapul, akkor en a tulsuly es az alacsony I.Q. között velek felfedezni összefüggest. Termeszetesen van kivetel, de ez akkor is feltünt.

2016. jún. 28. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minddel voltál?

Ahogy ronda okos is van, úgy szép okos is. Főleg, hogy ez relatív. Ahogy a tökéletesség is.

2016. jún. 28. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Első: én meg a szépség és az EQ között látom ugyanezt.
2016. jún. 28. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Vannak, de nagyon kevés. Persze úgy általában a lányok között is kevés az értelmes, sőt, az összes ember között is.
2016. jún. 28. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
A nagy számok törvénye alapján, szerintem biztos vannak. Mondom ezt úgy, hogy még egyet sem láttam. A diploma meg nem mond sokat.
2016. jún. 28. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Erre az ordító nagy marhaságra nem is nagyon tudok mit írni hirtelen....Iletve mégis: Persze, hogy vannak!! Ahogy "csúnyák" (pontosabban annak titulált) lányok közt is vannak bunkó, beképzelt, ostobák. Rengeteg olyan szép lány van, aki kedves, odaadó és nagyon intelligens.

A két tulajdonságnak abszolút semmi köze egymáshoz. Rengeteg gyönyörű lányt látok nap, mint nap

2016. jún. 28. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:

És biztos, hogy nem mindegyikük ostoba liba, sőt...

(a vége véletlenül lemaradt az előbb)

2016. jún. 28. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Rólam szerintem a felületes ismeretségeim mindig azt hiszik, hogy buta vagyok. Ennek egyszerű oka van, hogy sokkal könnyebben boldogulok nagyon sok helyen és helyzetben, ha így tekintenek rám, ezért miért mutatnék nekik mást?

Sok előnye van, ha egyesek tőled aztán semmi komplikáltra, okos dologra stb. nem számítanak. Hát nem baj, de szép és csinos és kellemes jelenség, és azért jóindulatú, aztán mikor kiderül, hogy úristen és esze is van mégis, az meg akkor még sokszorosan lenyűgözi az illetőt.

Ezt most nem is feltétlen társkeresési szempontból írom, hanem bármivel kapcsolatban az életben, ha intézni kell ezt-azt vagy ilyesmi.

Aki meg jobban ismer az úgy is tudja.

Egyébként azt is megfigyeltem, hogy ha valaki fel akar szedni és nem állok kötélnek (főleg, mivel férjnél vagyok) akkor, ha egy frusztrált szerencsétlenről van szó, akármilyen kedvesen és szépen utasítom el, rögtön ronda, dagadt, bunkó, ostoba stb. liba leszek, akit legszívesebben leszúrna, holott előtte meg még én voltam számára a világ csodája...

2016. jún. 29. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!