Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem akarok ébren lenni, mert olyan szar a valóság?

Figyelt kérdés

Elegem van már a maganybol, és hogy örökké visszautasít minden pasi, vagy csak szexre kellek, vagy barátságra...

Legszívesebben csak feküdnék most egész nap az agyamban, és aludnék / sírnék. :(

Veletek is volt már hasonló?

20L

2016. jún. 28. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

Depresszió tünete. Én meg egy normális lányt nem találok, aki a földön járna. Vagy el vannak szállva maguktól, vagy totál lesz@rnak mindent.

Vajon ha rád írnék ismerkedési célzattal, benne lennél és vissza írnál?

25F

2016. jún. 28. 23:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Depresszió...

7 évig voltam depressziós, egy hülye szerelem miatt...soha többé...remélem a mostani szakítás sem lesz rám ilyen hatással...

Ha boldog akarsz lenni, akkor tenned kell érte, elküzdve minden akadályt...elég erősnek kell lenned, de megéri...

23F

2016. jún. 28. 23:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen sosem voltam nővel, egy lánynak se kellettem, lefogytam, változtattam a jellememen is valamit, próbáltam közvetlen lenni de hiába. Barátság simán kialakult bármelyiknél de több nem. Én kb 3 éve egyszer mélyen voltam amikor rájöttem hogy nekem ez az egész nem megy, kimásztam belőle és elég sok mindent megtettem, de már megint kezdem teljesen reménytelennek érezni, és én is erősen úgy érzem hogy jobb lenne aludni a saját álomvilágomban mert ott minden jó. Ami a valóságban van az undorító egy felszínes hülye világ.
2016. jún. 28. 23:50
 14/21 anonim ***** válasza:

# 13

... és így lettem kábítószer függő. :D Na jó, ne vedd komolyan! Én is így vagyok am, hogy a saját kis kreált világomban jobb minden. Csak jó lenne már megtapasztalni pár jó dolgot az életből, nem csak álmodozni róla...

2016. jún. 28. 23:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A vizualitás segit.

Rajzold le magad egy pasivala falra amin meg megakad néha a tekinteted es egy honap es láss csodat :)

2016. jún. 29. 00:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 21 éves koromig senkinek sem kellettem és mégsem rinyáltam.

(A te hibád ha hagyod, hogy szexre használjanak.)

2016. jún. 29. 00:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Keress magadnak valami értelmes elfoglaltságot. Nem igaz, hogy az egész nyamvadt életben szerinted csak annyi a fontos, hogy épp van-e pasid vagy nincs. Addig ameddig nincsen tartalmas önálló életed, addig ne várd azt, hogy majd olyan kapós leszel a normális fiúk körében, mert férfiban és nőben is taszító az, aki magában nem tud mit kezdeni. Senki sem akar egy olyan párt magának, aki számára csak ő az élet egyetlen élete és elfoglaltsága és miután saját élete nincsen, ezért ellopja magának a párjáét is. Legrosszabb fajta.
2016. jún. 29. 01:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Figyeld meg az átlag gyik nép reakcióját arra, ha most mondanám, hogy gyere el velem nyáron túrázni valahova, kimozdulni.

Alábbiakat gondolnák, esetleg le is írnák:

"ez is csak b aszni akar vele"

"nyomi loser, itt próbálkozik"

Miközben halvány lila gőzük sincs, hogy ki van a karakterek mögött. Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy ha érdeklődne egy srác irántad, nem kell mindjárt nemet mondani neki, lehet, hogy mtiválni tudjátok majd egymást. De ehhez személyes találkozó kell, nem a vitualitás csalóka világa, amibe oly sokan menekülnek.

2016. jún. 29. 01:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Klaviatúra problémák, sorry. Kimaradt egy o és egy r betű is.
2016. jún. 29. 01:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Újíts fel lakásokat, hidd el, segít :D

Viccet félre téve, foglald le magadat keményen

2016. jún. 29. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!