Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok, miért vagytok olyan visszautasítóak?
Sajnos úgy látom, hogy ezek a lányok sorba utasítják el a fiúkat, miközben szinglik. S mindig csak kifogásokat keresnek, hogy dolgom van, sok a zh, meg telített a nyaram.
De ez nem így van, mert nekem is volt sok zh, s vizsga, de mindig ráértem volna egy ismerősömmel vagy lánnyal találkozni.
Tehát miért vagytok ilyenek, csajok?
Offolást nem fogadok el.
Köszi. :) Én a lányokat nem autónak tekintem, hanem érző lénynek.
Csak tudod, nekem azért nehéz, mert még sose volt barátnőm. :((((( Még a csókig se jutottam el. Állandóan visszautasítanak. Ha már lett volna, akkor nem görcsölnék így. KB. 7-8 év késésben vagyok. 22 évesen már nagyon nehéz szinglinek lenni, nehezebb, mint egy nap 1000 oldalt bemagolni.
(nem arrogancia: helyesnek tartanak, intelligensnek és kedvesnek.) A legérdekesebb, hogy gyakran azok a lányok sokkal aribbak velem, akiknek már van barátjuk.
Szerintem az első három nem offolt, hanem válaszolt, ez a válasz, hogy nem tetszel nekik (legalábbis az egyik lehetőség). Igen, van, aki nem egyértelműen mondja meg. Ezen lehet vitatkozni, hogy udvariasság-e vagy inkább negatívum, de annyi biztos, hogy egyetemista (korú) fejjel nem igaz, hogy nem jössz rá, hogy ez nem szó szerint értendő szöveg. Visszautasítottak, és onnantól mindegy, hogyan, nem? (Ha nem bunkón.) Nem hiszem el, hogy nem jössz rá, hogy ez visszautasítás.
A másik verzió meg az, amit a Patch Adamsen mond a nő Robin Williamsnek: "Nevezz frigidnek, leszbikusnak, fapinának... én tanulni, és nem pasizni jöttem ide." Attól, hogy valaki szingli, nem biztos, hogy kapásból akar is pasizni, én pl. általában élem az életem, és ha megtetszik egy srác, akkor benne vagyok a dologban, de nem keresem direkt a lehetőséget, hogy hol lehet pasizni, mert most van más dolgom. A nyaruk lehet, hogy nem szó szerint telített, de van jobb dolguk. Most ezt el kellett magyarázni, vagy szereted pörgetni a témát?
Előző vagyok, erre is reagálnék még:
"bocsi, csak szerintem ez összetettebb. ha csak ez lenne, hogy nem tetszem nekik, akkor keresnének más fiút. de nem teszik, hanem kifogásokat halmoznak."
Lehet, hogy nem akarnak. És nem biztos, hogy meg akarják veled osztani, hogy éppen miért nem pasiznak. Pl. én 2 évig menthetetlenül szerelmes voltam egy fiúba, aki időközben közölte, hogy inkább egy fiúval fog összejönni. Nem fogom az orrodra kötni. Ha meg annyit mond valaki, hogy nincs kedve, vagy nem érdekli épp a téma, mindenki hülyén néz rá, hogy mi a baj vele vajon.
"Most ezt el kellett magyarázni, vagy szereted pörgetni a témát?"" ez kicsit bunkón hangzik. A bunkóság az egyik dolog, amit a legkevésbé tolerálok. Jó, lehet hogy kicsit túlhajtom a dolgokat, de ha te az én helyemben lennél akkor egy percig sem vitáznál. Örülnék ,ha egyszer én lennék a legfontosabb egy lánynak.
Úgy veszem észre, hogy a párválasztás 2-3- évtizeddel ezelőtt könnyebb volt. Pont azért, mert nem voltak a csajok olyan karrieristák. Egy lány legyen okos, de azért a pasizás LEGYEN fontosabb neki mint a karrier. Ezt Ferenc pápa is megmondta. A családalapításnak kell a fő célnak lennie. A FÉRJ úgyis megkeresi a pénzt. Ismerek egy tanárnőt, aki nem is ment férjhez a karrier miatt. S 50 évesen most szenved...
Nem hiszem el, hogy nem jössz rá, hogy ez visszautasítás. ""
Én se hiszem el, hogy a mai világ ilyen...
És sosem fogom megérteni, hogy a lányoknak miért nem a kedvesség a fontos??A karrierrel sosem fogsz tudni ölelkezni, szeretkezni stb.
..."egyetemista (korú) fejjel nem igaz, hogy nem jössz rá, hogy ez nem szó szerint értendő szöveg. """ :( ne haragudj, de emiatt veled sose járnék. Nem gondolkodás határozza meg az értéket. Dolgozzál csak...
Azt is be kellett volna írnom a kérdéshez, hogy a bunkó válaszokat mellőzzétek. Azt hittem nem lesz rá szükségem.
Először is. Elnézést kérek a bunkó stílusomért, tényleg nem volt helyes.
De nagyon úgy tűnt, hogy te is a bunkóság egyfajta módját alkalmazod, vagy legalábbis egy másik rossz tulajdonságot: másokban keresel hibát, miután visszautasítanak. Lehet, hogy tévedtem.
Továbbra sem értek veled egyet azonban.
" Egy lány legyen okos, de azért a pasizás LEGYEN fontosabb neki mint a karrier."
Miért legyen? Mert te így akarod? Én meg legyek már fontosabb Jon Bon Jovinak, mint az éneklés, és engem vegyen feleségül, mert én azt szeretném, és ebből kifolyólag szerintem így normális.
"Ezt Ferenc pápa is megmondta."
És akkor mi van? Sosem értem az ilyen érveket. Legnagyobb tisztelettel Ferenc pápa felé, de most ha Einstein mondja, akkor is teszek rá. (Megjegyzem, Ferenc pápa ne adjon házassági tanácsokat, ez olyan, mintha egy férfi adna tanácsot a magassarkú viseléséhez, vagy egy nő mondaná meg, hogy kell boxeralsót hordani.) De ha te relevánsnak is érzed a pápa véleményét, vagy azonosulsz az álláspontjával, értékrendjével, akkor sem tartom helyesnek a híres emberekre való hivatkozást, hogy ő is ezt mondta. És most ha ő is ezt mondta? Én is biztos vagyok benne, hogy nagyon nekiállok guglizni, találok a neten olyan ELISMERT híres személyt, aki meg azt mondja, amit én. Önálló véleményed legyen.
"A családalapításnak kell a fő célnak lennie. A FÉRJ úgyis megkeresi a pénzt. Ismerek egy tanárnőt, aki nem is ment férjhez a karrier miatt. S 50 évesen most szenved..."
Én is ismerek sok mindenkit. Például a legjobb barátnőm édesapja meghalt gyerekkorában. Az anyja dolgozott, sokat kereső állása van, így tudta őket felnevelni. Mindenre van példa és ellenpélda. Ha a férj meghal, lebénul vagy akármi, a nő meg kevesebbet keres, akkor mi lesz? Éhen hal mindenki? Vagy a nő gyorsan újra férjhez megy? Szerintem a hozzáállásod borzasztóan éretlen, nem is értem. Már 5 éves koromban arra neveltek a szüleim, hogy az ember saját maga felel a dolgaiért, és akármilyen témáról van szó, ne azt várd, hogy majd a másikra leszel utalva, hanem te legyél képes valamire. Ez nem csak pénzben igaz, hanem bármiben. Pl. ha lenne egy hallássérült fiam, mindent megtennék, hogy ne csak jelelni tudjon, hanem beszélni és szájról olvasni is, különben egész éltében rám lesz utalva. Főzni is nem azért célszerű megtanulni, hogy ezzel tessél a nőknek/férfiaknak, hanem hogy ha bezár a szomszéd étterem, ahonnan az ételt rendeled, ne állj ott, mint egy hülye.
A pénzről még: úgy látom, te csak a pénzért dolgozol. Fel se merült benned, hogy a nők nem kizárólag a pénzért dolgoznak (nyilván azért is, ne legyünk álmodozók), hanem például őszintén érdekli őket a hivatásuk? Mondjuk szenvedélyesen szeretnének orvosok vagy tudósok, vagy hangszerkészítők vagy akármik lenni? De elég érdekes a hozzáállásod: miért egyetemen keresgélsz akkor? Azért mert te is oda jársz? Mégis mire számítottál? Ez olyan, mintha én fogyitáborba járnék pasizni, és panaszkodnék, hogy mindenki lusta és kövér.
Hát röviden csak annyit hogy annyit csalódok ebben a mai korban. 20-30 évvel ezelőtt könnyebb volt a csajozás.
És az nem bunkóság, hogy másban keresem a hibát. Tudom, ma a bántás, szakítás és megcsalás a menő,. de én hűséges vagyok. Ha egy lánynak nem tetszik a kedvességem, a jó külsőm és a hűségem, az az ő baja, Hogy lenne az én hibám??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!