Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért mesélik be maguknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért mesélik be maguknak h biztos csak megd. Nám?

Figyelt kérdés
Többször is előfordult már, és mikor alakult volna valami, akkor olyan mintha azt próbálná bemesélni az egészbe hogy ő nem olyan, meg próbálja magáról elterelni a dolgot, mintha annyira ellene menne annak hogy bármi komolyabb is legyen.. miért beszélik le magukat nem értem
2016. jún. 29. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

"hogy ő nem olyan"

de. olyan.

2016. jún. 29. 16:27
 2/10 A kérdező kommentje:
De miért rázzák le magukról, én csak ezt az egy dolgot nem tudom felfogni.. Mondják h ilyen fszverős csávók kiméljék, meg olyanokkal nem állnak le, viszont ott egy helyzet adott egy személy aki komolyabb szándékkal van, belemennek egy darabon, majd elkezdenek ellenkezni, magukról lerázni.. Mind emellett az az érdekes mikor sirnak hogy nincs komoly meg normális..
2016. jún. 29. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
a fene se tudja. ha nem adja be a derekát, menni kell tovább.
2016. jún. 29. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy azt kommunikálod akaratlanul is, hogy csak a szexre hajtasz. Vagy úgy nézel ki. Nem tudom.
2016. jún. 29. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Észrevettem, hogy egyre több lány álszent. Előadják, hogy ilyen és olyan pasi kell, mert a környezet erre bólint rá. Aztán egy teljesen más pasival jönnek össze.

A "nincsegykomolypasisem" meg a "nemkelleksenkinek" csajok meg sorban rázzák le a teljesen korrekt pasikat, felszínes indokokkal. De örülnek, amikor a sírás miatt a középpontba kerülhetnek.

Az ilyen lányokkal ne foglalkozz, felesleges. Komoly kapcsolatra alkalmatlanok, önzők, átgondolatlanok. A normális lányok nem ebbe a kategóriába esnek.

2016. jún. 29. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Tisztázzuk: a "komolyabb" alatt szexet értesz? Mert nekem úgy jött le. A nők, mikor azt mondják, hogy "komolyat" szeretnének, akkor komoly kapcsolatra gondolnak, amiből majd lehet később családjuk. Na már most... Ha a te "komoly" szándékaidnak engednének, annak az lenne a vége, hogy ki lennének kiáltva valami ordas... -nak, akivel majd senki nem akar összeállni számukra (a nő számára) komoly kapcsolatra. Világosodik már?
2016. jún. 29. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Ja, igen: az "ő nem olyan" kifejezés (mint válaszreakció) használata utal arra, hogy inkább mintha szexben gondolkodnál, mint családban.
2016. jún. 29. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Tudod... A s..ggfej pasik, akik kihasználják a nőket, kb ugyanúgy viselkednek, mint a normálisak.

Azok miatt szívsz, akik rendes embereknek adják ki magukat, szóval nem tudom, a helyedben inkább ellenük irányítanám a haragom, és nem hülyézném le azokat a nőket, akik próbálnak óvatosak lenni. Mert ugye azt mind tudjuk, hogy ha egy nő nem elég óvatos, hogy kit enged be az ágyába, akkor krvának van megbélyegezve... Nem olyan hű de nagyon bonyolult dolog ez.

Legyen egy kis türelmed pajtás, jelenleg nem épp úgy viselkedsz, mint akiben túlbuzog a gavallérság.

2016. jún. 29. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

#8:

"A s..ggfej pasik, akik kihasználják a nőket, kb ugyanúgy viselkednek, mint a normálisak. "

Nem viselkednek ugyanúgy, csak néha gondolkodni is kéne a rózsaszín köd mellett.

"Mert ugye azt mind tudjuk, hogy ha egy nő nem elég óvatos, hogy kit enged be az ágyába, akkor krvának van megbélyegezve..."

Az óvatosság egy dolog. Az előítélet egy másik. Ez alapján én úgy keressek barátnőt, hogy mind egy ribi?

2016. jún. 29. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Te meddig lennél képes várni egy lányra?

Csak elmondom neked, hogy az én párom tényleg akart engem, és nem a szex miatt udvarolt.

Meg sem említette a szexet, mert ez mellékes volt neki.

3 hónap után adtam be a derekamat, miután meggyőződtem róla, hogy nem csak dugásra kellenék neki.

Azóta lassan 3. éve, hogy együtt vagyunk.

Azt tudom neked is tanácsolni, hogy ne a szexre hajts, mert még ha nem is mutatod, meg lehet rajtad érezni.

Ezért bizalmatlanok a nők irántad.

Akár egy rossz megjegyzéssel is könnyen elijesztheted őket.

Ha frusztrált vagy a szexhiány miatt, akkor partnert keress és mondd meg az illetőnek az igazat.

Amennyiben nem, akkor legyél türelmes és várj addig, amíg ő felhozza a témát!

2016. jún. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!