Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontosak a nemek közötti testi különbségek?

Figyelt kérdés

Figyelmesen és indulatoktól mentesen olvassátok el, mert lehet a szkeptikusok közül is valaki egyet fog velem érteni.

Ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogyha röviden össze akarnánk foglalni a két nem szépségideálját, akkor a következő lenne:

-csajok=minél finomabbak/törékenyebbek, de csinosabbak/érzékiesebbek

-pasik=minél nagyobb darabok/magasabbak/súlyosabbal/izmosabbak egyszóval nyersebbek legyenek és az sem baj, ha emellett szőrösek/kopaszok vagy kilincs orruk van, annyi a lényeg, hogy legyenek minél nagyobbak.

Hangsúlyozom nem vagyok egy önjelölt Darwin és pszichológus, de sosem értem meg, hogy miért nem vonzóak, azok a srácok, akik nem kétajtós szekrények, adott esetben vékonyak és alacsonyak, de emellett dús a hajuk, karakteres arcuk van, nem pedig olyan tompa késsel kifaragott az ábrázatuk, mint mondjuk a Berkinek (bocs hogy ez jutott hirtelen eszembe), szabályos és igényes fogsoruk van és odafigyelnek minden részletre. Komolyan mondom, hogy ha ismét 13 éves lennék, akkor az életcélom az lenne, hogy pszichológus legyek és a női gondolkodásra/érzelemvilágra specializálódnék egész életemben. Képtelen vagyok megérteni, hogy egy Randy Orton kaliberű "újneadnervölgyi" "alfahím" ( [link] ) miért vonzóbb egy átlagos nő számára, mint mondjuk egy igényes/karakteres Zac Efron stílusú alacsonyabb (<173) pasi ( [link] ). Mondjuk árnyalja a képet, hogy testalkatra ő sem az a lágy kisfiú, ha valakit érdekelne: [link]

De kétségtelen, hogy alacsony és ennek ellenére, hozzá hasonló srácot így is ritkán látok barátnővel, pedig jómagam is ismerek több, kifejezetten jóképű, de alacsony pasit, aki nem bővelkedett kapcsolatokban és akkor még finoman fogalmaztam. Végezetül megemlítem, hogy ez a kérdés csak azért jutott eszembe, mert rengeteg csinos/finom nőt látok egy totális ellentéttel kézen fogva sétálni. Sokszor azt érzem, hogy a nőknek nem szerelem és lelki egyensúly kell, hanem egy "intim testőr". Biztos, hogy sokan értik mire gondolok.

2016. jún. 29. 17:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%

Akkor én most megcáfollak, ha nem bánod.

A párom nem nagydarab, nincsenek izmai és nem veri ki a plafont a fejével.

Ilyenkor mi van?

2016. jún. 29. 17:35
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
A nők génjeibe van kódolva sok százezer éve, hogy a férfi legyen olyan, aki meg tudja védeni őt és a családot, ha támadás éri. Változott a kor, de a géneket nem lehetett teljesen elnyomni, ezért van az, hogy a nők többsége az erős, izmos, határozott férfiakhoz vonzódik. Persze ez is átalakulóban van, de kell még hozzá egy "kis" idő.
2016. jún. 29. 17:42
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Jól érzed. A nők biztonságot keresnek, a férfiakban meg van egy oltalmazó ösztön, ezért buknak a minél törékenyebb lányokra. Egy okos, erős, magas nő és egy vézna, buta, alacsony férfi mindketten nehezebben fognak párt találni.
2016. jún. 29. 17:53
 4/23 anonim ***** válasza:
82%

Azért, mert a törékeny testalkat feminin vonás, a nagydarab testalkat pedig maszkulin.

A férfiak sem találnak vonzónak legtöbbször egy nagydarab, "debella" nőt, még ha szép is az arca és csinosan is öltözködik. Nem jellemző az, hogy egy alacsony és vékony férfi magas, nagydarab nővel legyen kapcsolatban.

2016. jún. 29. 17:53
 5/23 anonim ***** válasza:

Nem értek veled egyet. Mindenkinek más jön be, illetve mindenki mást tolerál. Valaki nem tudja elfogadni, ha egy srác alacsony, valaki nem tudja elfogadni, hogy egy nô duci. Illetve az is fontos milyen ember vagy.

A nagydarab, kopasz tuskók általában a plázapitsáknak jönnek be, és fordítva. Abban egyetértek veled, hogy egy férfinak férfiasnak, egy nônek nôiesnek kell lennie, de ezt nem egy féleképpen lehet megvalósítani. Nem kell tuskónak lenned ahhoz, hogy figazi férfi legyél, és nem kell modellnek lenned, hogy igazi nô legyél. Ugyan vannak tulajdonságok, amik alapból férfiatlanok, így nem vonzóak (súlyos kövérség, puhányság, ápolatlanság, ízléstelen öltözködés) de ezek elkerülhetôek. Lehetsz vonzó vékonyan is, alacsonyan is, kisfiús arcúan is. Csak ismerni kell magadat, és abból a legtöbbet kihozni.

Amúgy a legnagyobb csajozós haverjaim mind nádszálvékonyak,mcsak úgy megjegyzem.

2016. jún. 29. 17:58
 6/23 anonim ***** válasza:

az az igazi kérdés, te miért nem vagy sikeres?

neked fontos a nők törékenysége?

nekem ő a zsánerem:

[link]

2016. jún. 29. 17:59
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Hat nekem a kigyurt ketajtos szekrenyek egyaltalan nem az eseteim, maximum a szalkas, sportos test ami bejon. Eddig minden pasim magas es kicsit vekony volt. Vedelemre nincs szuksegem megtudom magam vedeni, az a fontos hogy lelki teren kiegeszitsuk egymast, hogy igazi tars legyen es ne egy ugralo bulldog. Nalam a belso sokkal fontosabb mint a kulso, bar azert van egy hatar.
2016. jún. 29. 18:01
 8/23 anonim ***** válasza:
7%
Erika, ne kamuzz már, a plafon nem szakadt még rád?
2016. jún. 29. 18:04
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne harahudj, de nekem pl ez a Randy Orton egyáltalán nem jön be, de Zac Efron annál inkább.

Amiért nem választanék egy "vékonyabb" pasit, mert nem vagyok egy nádszál és ha az ölébe ülnék azon aggódnék hogy összetöröm :'D

2016. jún. 29. 18:06
 10/23 anonim ***** válasza:
48%

"Erika, ne kamuzz már, a plafon nem szakadt még rád?"

Nem. Jo ala van tamasztva.

2016. jún. 29. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!