Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontosak a nemek közötti testi különbségek?
Figyelmesen és indulatoktól mentesen olvassátok el, mert lehet a szkeptikusok közül is valaki egyet fog velem érteni.
Ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogyha röviden össze akarnánk foglalni a két nem szépségideálját, akkor a következő lenne:
-csajok=minél finomabbak/törékenyebbek, de csinosabbak/érzékiesebbek
-pasik=minél nagyobb darabok/magasabbak/súlyosabbal/izmosabbak egyszóval nyersebbek legyenek és az sem baj, ha emellett szőrösek/kopaszok vagy kilincs orruk van, annyi a lényeg, hogy legyenek minél nagyobbak.
Hangsúlyozom nem vagyok egy önjelölt Darwin és pszichológus, de sosem értem meg, hogy miért nem vonzóak, azok a srácok, akik nem kétajtós szekrények, adott esetben vékonyak és alacsonyak, de emellett dús a hajuk, karakteres arcuk van, nem pedig olyan tompa késsel kifaragott az ábrázatuk, mint mondjuk a Berkinek (bocs hogy ez jutott hirtelen eszembe), szabályos és igényes fogsoruk van és odafigyelnek minden részletre. Komolyan mondom, hogy ha ismét 13 éves lennék, akkor az életcélom az lenne, hogy pszichológus legyek és a női gondolkodásra/érzelemvilágra specializálódnék egész életemben. Képtelen vagyok megérteni, hogy egy Randy Orton kaliberű "újneadnervölgyi" "alfahím" ( [link] ) miért vonzóbb egy átlagos nő számára, mint mondjuk egy igényes/karakteres Zac Efron stílusú alacsonyabb (<173) pasi ( [link] ). Mondjuk árnyalja a képet, hogy testalkatra ő sem az a lágy kisfiú, ha valakit érdekelne: [link]
De kétségtelen, hogy alacsony és ennek ellenére, hozzá hasonló srácot így is ritkán látok barátnővel, pedig jómagam is ismerek több, kifejezetten jóképű, de alacsony pasit, aki nem bővelkedett kapcsolatokban és akkor még finoman fogalmaztam. Végezetül megemlítem, hogy ez a kérdés csak azért jutott eszembe, mert rengeteg csinos/finom nőt látok egy totális ellentéttel kézen fogva sétálni. Sokszor azt érzem, hogy a nőknek nem szerelem és lelki egyensúly kell, hanem egy "intim testőr". Biztos, hogy sokan értik mire gondolok.
"Leo Dicaprio
Orlando Bloom
Zac Effron
Meg az összes nyálas fiúbanda a 90-es évektől. "
Igen, a tiniknek volt az a ketyójuk akkoriban is. Most is Bieber meg az ilyenek a LÁNYOKNAK jönnek be. Aztán most mi itt nem a tini kateógriában társalgunk.
Azt hiszem ez tényleg ösztönös dolog... Én hatalmas, az említett "debella" kategóriájú nő vagyok, szóval magamnál nagyobb pasit nemigen találnék, nem is célom. Viszont szeretem, ha magas egy férfi. Ha már velem egy magas, örülök. Szeretem, ha bele tudok kapaszkodni a széles vállaiba, meg tudom ragadni a fenekét. Ha vannak combjai. :)
Volt egy pasi, aki nagyon jó fej volt, imádtam vele chatelni, de amikor találkoztunk, kiderült, hogy a combom vastagabb a derekánál és egy fejjel alacsonyabb. Őt nem zavarta, de én úgy éreztem, egy gyerekkel vagyok. Megfogta a kezem és csak arra tudtam gondolni, hogy a 13 éves gyerekemnek nagyobb a keze. Zavart magam miatt és a társadalmi elvárások miatt is. Mit gondoltak volna az emberek, ha egy mellettem gyerek méretű férfival mutatkozom... Persze, ez egy extrém eset volt. Volt már fél fejjel alacsonyabb pasim, mert imádtam az egyéniségét.
Hm, nekem meg Axl Rose meg Izzy Stradlin fiatalon a két zsánerem :D mások szerint feminimek, szerintem férfiasak. Szerintem mondjuk a hosszú haj eleve férfias, mások szerint nőies egy férfin, dehát.. Ez van.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!