Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak barátnőmmel hogy ne legyen harag belőle? (a többi lent)
Többnyire Interneten tartottuk a kapcsolatot. Néhányszor talalolkoztunk, körülbelül 4-5-ször, a fel-egy év alatt Aztán kiment külföldre dolgozni, vag 4-5 Havonta jönne haza. A találkozás is éppen csak találkozás volt, semmi szobás történet... Viszont adódna idehaza Magyarországon egy eleg fullos csaj.
A kulfoldi barátnőmmel hogyan szakitsak? Mert én aranyosnak tartom, meg nagyon rendes, kedves, nem akarnék vele haragba lenni, hanem csak maradnank haverok - én így gondolnám...
Ezen nincs mit magyarázni, mondd meg neki, hogy részedről nem működik a távkapcsolat tovább, szükséged lenne a gyakoribb találkozásra, a közösélményekre, nem kapcsolat csak interneten kommunikálni, inkább váljatok el békében.
A másik csajt meg nehogy említsd.
A lényeg az őszinteség. Ha ez megvan, a rosszat is könnyebben elfogadja az ember.
Szakíts vele, légy hozzá őszinte, hogy Neked a távkapcsolat nem megy.
Az elején biztos rossz lesz, de utólag visszagondolva nem fog rosszat gondolni rólad szerintem.. vagyis én nem gondolnék, ha őszinte a másik.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!