Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szép minden nő?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 20:04
11/25 anonim válasza:
Most lehet károgni, igenis szépek a magyar nők. Az már más kérdés, hogy némelyik hogy reagálja le azt, hogy ő szép, de maradjunk meg a külsőnél, nagyon jó sorunk van srácok, higgyétek el. Kb még a lengyel nőkre tudnám azt mondani, hogy egy szinten vannak a magyar lányokkal. Amúgy ha nem hiszed, kérdezz meg egy németet, vagy egy skótot, angolt, írt. Hát gyerekek én voltam már mindegyik országban. Valahol 2 hét után láttam 1 olyan lányt, aki tetszett, megfordult és "Budapest" feliratú felsője volt. Na mondom megjöttünk :DDDD 22/F
12/25 anonim válasza:
Bárcsak lejjebb hatolna az a szépség, nem akadna el a küllemnél :D
13/25 anonim válasza:
#13:
sok lány belül is kívül is szép, de van aki csak belül és van aki csak kívül...olyat kell keresni akiben belülről indult meg a szépség :P
23F
14/25 anonim válasza:
Szóval akkor fordítsam ki őt? :D Metszem.
15/25 anonim válasza:
#15:
nem pont a fizikális belsőre gondoltam :D lehet bejön a vérvörös szíve, vagy épp a mája tetszik :D
olyan dolgokra gondoltam amit csak a lelki szemekkel látsz :P gondoltam leírom, mert te csak poénkodsz mások meg lehet már a konyhakéssel várják az asszonyt :D
23F
16/25 anonim válasza:
Na végre,egy tényleg kedves fazon gyakoriról,aki nem csak mondja,hogy az.Feldobtad a napomat!
22/N
17/25 anonim válasza:
Vágom, nyugi. Mármint nem a konyhakéssel az asszonyt. :D
18/25 A kérdező kommentje:
;)
2016. jún. 30. 20:23
19/25 anonim válasza:
12: rengeteg vagyok Münchenben, és nagyon sok szép lányt látok itt is. Sôt, sokkal több mosolygós, szimpatikus csaj van, mint itthon. Magyarországon a legtöbb nô kívülrôl valóban nagyon szép, de sajnos azt tapasztalom, hogy más országokhoz képest sok itthon a beképzelt, agyatlan pičsa. Bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!