Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők, hogyha alapból párkapcsolatban vannak, akkor sokkal több pasinak lesznek kelendőbbek?
Nincs abban semmi rossz ha az ember reggel 7/55-kor fáradtan, álmosan, mosott fejjel és fejzúgás közepette ki ír egy kérdést...
(Mondjuk én nem szoktam,mert aból csak hasonló "sülne ki mint ez")
Csupán annyi az összefüggés a kapcsolatfüggőség és megcsalás között, hogy az egyik fél hosszú távon becsavarodik tőle, és vagy a férfi lép félre, mert a nőt fojtogatónak érzi, vagy a nő, mert azt hiszi, hogy a párja megcsalja arra a 3 percre, amíg kimegy a mosdóba.
Költőnő, sajnálom, hogy ennyit érsz.
"vagy a nő, mert azt hiszi, hogy a párja megcsalja arra a 3 percre, amíg kimegy a mosdóba"
Ugye te is érzed, hogy ebben az égvilágon semmi logika nincs? A másikban van, egy kapcsolatfüggő, betegesen féltékeny társ taszító tud lenni, ilyenkor sokan menekülnek (szakítás, megcsalás).
A társfüggőség lényege pont az, hogy bármi áron kapaszkodik a párjába, mert retteg attól, hogy egyedül marad - gondolom az ilyen embert pont, hogy nem érdekli hány embernek jönne be.
Amúgy valami igazság van az alap állításban, általában egy normális párkapcsolat boldoggá, magabiztossá és kiegyensúlyozottá tesz, ami mindkét nemnél hatalmas plusz, ezerszer jobb lesz a kisugárzás tőle, ami vonzó. A saját példám: 22 éves koromig össz-vissz 3 pasi próbálkozott be nálam. Aztán jött a jelenlegi barátom, összejöttünk, 1-2 héten belül megtalált kb 5 pasi, hogy nem akarnék-e összejönni velük.. És nem, nem fogom megcsalni a barátom ettől, teljesen szerelmes vagyok belé. Őszintén nem érdekel, hogy rajta kívül hány pasinak vagyok kelendő, az a fontos, hogy ő kívánjon és kész.
Nézd. Csak mert egy férfi kifog egy olyan nőt aki megcsalta, az még nem jelenti azt, hogy az összes nő ilyen. Ahogy fordított esetben sem jelenti azt a dolog, hogy minden pasi hűtlen.
A kapcsolatfüggőségnek, és a kelendőségnek semmi köze egymáshoz. Egy ember kapcsolatban ha kelendőbb akkor talán azért az, mert boldog és ez sugárzik róla, ezáltal jobban felkelti a figyelmet. Ez nem hozza magával minden esetben, hogy akinél próbálkoznak, az meg is fogja csalni a párját.
+ Kelendőséget egyébként én is tapasztaltam mikor olyan kapcsolatba kerültem ahol boldog voltam, vagyok a mai napig is. Soha korábban nem próbálkoztak be annyian, mint amióta belekerültem ebbe. Bár ez sem sok azért, de a duplája a régi mennyiségnek éves szinten.
A kapcsolatfüggőség meg kialakulhat súlyos önbizalomhiányból, ha gyengébb jellem valaki. Csak akkor érzi valakinek magát, ha párja van, még akkor is ha egyébként boldogtalan. A másik verzióban pedig szimplán csak igénytelenség, mert mindegy ki csak legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!