Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vált ki belőlem undort,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált ki belőlem undort, hogy egy fiú hozzámért?

Figyelt kérdés

Mindig távolságtartó voltam a fiúkkal, nem volt kapcsolatom sem. Amíg valaki csak barátkozni akar velem, minden rendben, de amint elkezd hozzám "úgy" közeledni, bepánikolok.

Ezért nem is szoktam közel engedni magamhoz senkit.

Viszont nemrég kórházba kerültem, 1 hónapig voltam bent. Az ott töltött idő alatt elég rendesen tömtek gyógyszerekkel, amik hatására nem igazán voltam önmagam. Sok mindenre nem emlékszem, olyan voltam, mintha folyton be lennék rúgva.

Volt a kórházban egy srác, akit a gyógyszerek miatt közel engedtem magamhoz. Azt mondták a hozzátartozóim, hogy folyton azt hajtogattam, szeretem őt. Erre egyáltalán nem emlékszem, arra viszont igen, hogy sokszor ölelgettük egymást, simogatta az arcom, stb...

Állítólag egy csók sem csattant el köztünk, mégis rosszul vagyok, hacsak rágondolok, hogy hozzám ért, hogy volt hozzá közöm.

Undorodom magamtól, és legszívesebben letépném a bőrömet, nem bírom elviselni a tudatot, hogy valaki így ért hozzám.

Nem azért érzek így, mert olyan csúnya lenne, vagy ilyesmi...nagyon is helyes és kedves srác volt...de így utólag undorodom tőle...

Változhat valaha a férfiakhoz való hozzáállásom?

22/l

2016. júl. 1. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Remélem a kutyáktol nem undorodsz.
2016. júl. 1. 17:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Feltételezem pszichiátrián kezeltek, vagy tévedek (?) már bocs . Ha ennyi-idősen és így érzel akkor vajmi kevés esélyt látok arra, hogy változzanak az érzéseid . A lányokat se szereted ?
2016. júl. 1. 17:33
 3/15 A kérdező kommentje:

Első, nem egészen értelek, de a kutyákat szeretem.

Nem, balesetem volt.

A lányokat sem szeretem. A fiúk tetszenek, de így érzek irántuk.

2016. júl. 1. 17:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Valami gyerekkori trauma miatt lehet ez szerintem. Lehet, hogy nem is emlékszel rá. Anno. az egyik tanárom mesélte, hogy az egyik barátnője undorodott a szőrös férfiaktól, de nagyon beteges volt ez az undora, ezért elment vele pszichológushoz, ahol hipnózis alatt fény derült rá, hogy a szülészorvos nagyon szőrös volt és ez a szőrös kéz valahol nagyon mélyen megmaradt benne és ezért undorodott a szőrös férfiaktól. Lehet, hogy te is hasonlóan vagy az érintéssel.
2016. júl. 1. 17:37
 5/15 MilitaryTurtle ***** válasza:
Menj el szakemberhez, vagy próbálj meg te közeledni magadtól.
2016. júl. 1. 17:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ideje elmenned egy pszichologushoz, mert ez nem normalis.
2016. júl. 1. 17:44
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
Na szóval akkor, a fiúk tetszenek neked . Lehet te egy olyan típusú csaj vagy mint a régi vágású,típusú vagy régi időkből való nők . Jön majd egyszer egy pasi aki megdobogtatja a szívedet, aki majd udvarol , ha kell 1 évig, 2 évig, szerenádot ad neked meg a többi .
2016. júl. 1. 17:44
 8/15 anonim ***** válasza:

" Amíg valaki csak barátkozni akar velem, minden rendben, de amint elkezd hozzám "úgy" közeledni, bepánikolok. "

Volt rá már példa az életedben , hogy tetszett egy fiú neked is és csak azért "lökted" el magadtól mert bepánikoltál ?

2016. júl. 1. 17:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Csak ilyenek voltak...
2016. júl. 1. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

Leszbikus vagy.

Rejtély megoldva.

2016. júl. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!