Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres a pasi együttl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a pasi együttlét után?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy cuki helyes normális okos férfival. Már három hete ismerkedünk. Mindig keresett udvarolt meghívott stb. Tegnap megtörtént a dolog. Azóta nem keres, ráírtam facen elérhető volt látta is de semmi válasz. Szinte teljesen eltűnt. Talán nem voltam jó az ágyban. Miért csinálja ezt?
2016. júl. 2. 21:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Megkapta amit akart, az ingyen hirtelen p..ncit. Innentől kezdve ezek szerint lesz..r téged, nem érdekled.

Mindenki le tudja hazudni a csillagokat, hogy elérje a vágyát.

Te pedig kis naiv lány voltál, remélem tanultál ebből.

2016. júl. 2. 21:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit akart.
2016. júl. 2. 21:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy pipálva, ez is megvolt. Jöhet a következő.
2016. júl. 2. 21:35
 4/19 A kérdező kommentje:
De mindig keresett meg hogy mennyire szimpinek talál stb. Olyan jó velem és hogy ő mennyire komoly kapcsolatot akar......😞😥😥😥😭
2016. júl. 2. 21:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Olvastad te az első kommentemet?

"Mindenki le tudja hazudni a csillagokat, hogy elérje a vágyát."

Neki a vágya a p..ncid volt, semmi más. Ennyi, ezen ne rágódj már tovább.

Palira vett téged, fogd fel és zárd le a múltat!

2016. júl. 2. 21:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Te meg bedobtad a derekadat... .

Egyes férfiak sajnos ilyenek, de nyugi, nem mindenki az.

2016. júl. 2. 21:40
 7/19 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hát, mert csak egy szexre kellettél.
2016. júl. 2. 21:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Csillagok: van aki lehozza, van aki lehazudja. Sosem lehet tudni, éppen melyik történik. Általában az utóbbi. De azért akad ellenpélda is.
2016. júl. 2. 21:50
 9/19 anonim ***** válasza:
70%

Mondani mindent lehet...

Nem kell követni a példám, de mikor én komoly kapcsolatot kerestem az udvarlóimat kicsit megvárattam ( 2,5-3hónap) persze én is alig bírtam de így lekoptak az ilyen hazudozók...

2016. júl. 2. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A küldetést teljesítette. Hogy milyen módon jutott el a sikerig az más tészta. Őt nem érdekli.
2016. júl. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!