Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha irántam nem érdeklődnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha irántam nem érdeklődnek a férfiak, soha nem volt még kapcsolatom, kevesebbet érek nőként?

Figyelt kérdés

Nem válogatok, vagy nem veszem észre a közeledést, ténylegesen nem akar engem senki. Bármit javítok magamon nem segít...

24/L

2016. júl. 2. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Nemhogy kevesebbet, többet érsz majd annak, aki megkap. Ha férfi lennél, akkor kevesebbet érnél.
2016. júl. 2. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Írjatok már ezeknek a lányoknak, kíváncsi lennék, hogy még a normális hangú levelek közül is hányra válaszolnának, és hány esetben utasítanák el az ismerkedési szándékot.
2016. júl. 2. 23:41
 13/18 A kérdező kommentje:

"Engem az is érdekelne, hogy ha a férfiak elvileg állandóan nyomulnak és próbálkoznak, akkor a mai világban hogyan lehet ennyi állítólag parlagon heverő leányka."

Mert csak _elvileg_ nyomulnak, gyakorlatban nem. Ez csak egy jó kifogás arra, hogy ne kelljen az ezt mondogató férfiaknak valóban próbálkozni... A másik lehetőség, hogy csak a nők egy bizonyos felső százalékánál próbálkoznak mindannyian, konstatálják, hogy sor van, amit ráhúznak minden nőre - arra is, akihez nem megy oda soha senki.

"A másik tapasztalatom pedig az, hogy ez a "senkit nem érdeklek" sokszor azt jelenti, hogy próbálnak ugyan közeledni a nőkhöz a delikvensek, de ők számukra "senkik", mert nem álompasi külsejűek, nem annyira feltűnőek, esetleg kevésbé sikeresek."

Erre írtam a kérdés leírásában, hogy _ténylegesen nem aka senki_. Nem vagyok se hülye, se vak, se süket, hogy ne vegyem észre, ne lássam, ne halljam, ha kezdeményez valaki. A nulla, az nulla.

"Ja, értem, szóval magányosak, de azért mégse kell beszélgetni (személyesen találkozni meg végképp nem) egy olyan emberrel, aki érdeklődik irántuk, miért is kellene."

Nem véletlenül nem akarnak ezen az oldalon ismerkedni a nők. Nem egy történetet olvastam már, mikor a találkán a "kedves, normális" férfi számon kérte, hogy miért nincs rögtön szex, miért utasítják vissza, ha nem szimpi, mert neki ezzel mindenféle költsége volt, amiért így nem kap semmit. Valamint egyes férfiak az oldalon való megnyilvánulásai se túl biztatóak, egy ilyenbe meg senki nem szeretne élőben belefutni.

2016. júl. 3. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Az màr eszedbe jutott, hogy ne a sült galambra vàrj, hogy a szàdba repüljön, haanem te is tegyél valamit az ügy érdekében? Ha nem,akkor nem lep meg, hogy nem volt kapcsolatod.
2016. júl. 3. 03:15
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Igen előző általában ez van. Siránkozik a leány, hogy jajj én nem kellek senkinek. De kérdem, hányhoz mentél oda? - egyhez sem. Akkor mi a fene bajod van?!
2016. júl. 3. 07:50
 16/18 anonim válasza:
Kérdező teljesen igazad van. Ha nem lenne senkim se ismerkednék erről az oldalról.
2016. júl. 3. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem csak erről az oldalról van szó, amúgy meg hülyékkel, perverzekkel, hazugokkal bárhol ugyanúgy össze lehet futni, nem csak itt. És én férfiként mondom, hogy itt sikerült megismernem egy-két normális lányt, aki valóban intelligens, szóval én a magam részéről nem zárnám ki azt a lehetőséget, hogy BESZÉLGETNI beszélgethet az ember BÁRHOL, ami kedvező felületet biztosíthat. De így van, az a legjobb megoldás, ha nem vállaltok semmit, csak siránkoztok, hogy nektek miért rossz, meg bele lehet futni "hibbantakba", ezen az alapon akkor utazni se utazzatok, mert ott is lehetnek szatírok, meg a netet se használjátok, mert ott is össze lehet futni szexéhes emberekkel, szóval inkább rekesszetek ki mindenkit a világotokból, ez lesz a legjobb megoldás. Inkább ésszel kellene élnetek, de az sokaknak nem megy, amint látom, azért, mert vannak hibbantak, még nem kellene mindenkit elzavarnotok, aki egy kicsit is érdeklődne irántatok, és ki lehet nagyjából szűrni, hogy ki a normális, és ki nem.

Amúgy azt nem értem, hogy ha a férfiak nem nyomulnak, akkor miért van itt is sok olyan kérdés, hozzászólás, hogy miért nem hagynak békét a lányoknak. Ez a "hozzám nem jön oda senki" is jellegzetes női terelés a legtöbb esetben, és nem, nem csak a felső néhány százaléknál próbálkozunk, sőt, én sem kerestem soha a "topmodellek" társaságát, éppen ellenkezőleg. Rengeteg ilyen nyafogó, panaszkodó lánynak adtam volna esélyt, de mindig ugyanaz lett a vége, pedig ha mondjuk neten kommunikáltunk, akkor is mindig normálisan, tisztességes hangnemben írtam, és az életben sem léptem fel soha agresszívan. Ha nálad senki nem próbálkozott, akkor vagy bűnronda lehetsz, vagy süt belőled a tipikus "senkineksemkellek" savanyú hozzáállás. Ha nem akar téged senki, akkor ne másokat hibáztass, én is sokszor próbálkoztam ilyen lányoknál, tehát minimum egy érdeklődő már akadt volna, de nem, leráztak. A ti bajotok, ha beszariak vagytok, és nem tudtok kimozdulni a komfortzónátokból, viszont akkor nincs jogotok panaszkodni.

Én úgy látom, hogy nem is olyan rossz a helyzetetek, és mindenféle kifogással jöttök, hogy miért nem itt, meg miért nem úgy stb. Ha ITT lenne normális érdeklődő, akkor én ITT ismerkednék, fuldoklóként kapaszkodnék az utolsó szalmaszálba is, hogy legalább ismerkedhessek valakivel, aztán majd kiszűrném, hogy normális-e vagy nem. Ha éppen egy szakadékba pottyannál bele, de egy büdös, koszos alkoholista nyújtana neked kezet, valószínűleg akkor is elfogadnád a segítségnyújtást, hiszen kihúzna a szakadékból. Látszik, hogy képtelenek vagytok ésszel ismerkedni, kapásból kizártok minden lehetőséget, mert hogy itt is vannak perverzek, meg hazugok. Na és? Vannak normálisak is, mint ahogy mindenütt vannak normálisak és nem normálisak. Ezek után csak annyit tudnék nektek üzenni, hogy akkor maradjatok egyedül, majd a férfiak keresnek olyan nőket, akik valóban nyitottak, és akikkel lehet mit kezdeni. És most várom a lepontozást, további jó siránkozást kívánok nektek, az jól megy, úgy látom.

2016. júl. 3. 10:37
 18/18 Titusztitusz ***** válasza:
Na kérdező? Hány "ismerkedős" privit kaptál tegnap óta? Meg mered írni a számot?
2016. júl. 3. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!