Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már olyan, hogy akkor jöttetek rá, hogy szeretitek a lányt, miután elvesztettetek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 22:04
1/6 anonim válasza:
Nem srác vagyok, de a legtöbb pali az életemben könyörgött, hogy vegyem vissza, elég sokáig. Pedig pont ők voltak azok, akik szakítottak.
3/6 anonim válasza:
Az exem semmibe nem nézett, amikor együtt voltunk, megcsalt többször is, együtt voltunk, voltak jó pillanatok persze, de sosem tisztelt, aztán amikor szakítottam vele teljesen összetört, sírt és az egész életét tönkretette azzal, hogy rossz döntéseket hozott.
4/6 anonim válasza:
Előtte is szerettem, de miután elvesztettem...
5/6 anonim válasza:
a pasik állandóan ezt csinálják és nem értem miért... csak akkor veszik figyelembe a másikat amikor a nő már hosszú tépelődés után arra jutott, hogy szakít. vágod a nő szenved, mérlegel és eljut a döntésre. Egészen addig a pasi lesz*rja az egészet nagy ívben. Mikor a nő már biztos magában szakítani fog, akkor már késő a pasinak, viszont nekik még azután kell több hét hogy átgondolják, hogy mit vesztettek.
Tisztelet a kivételnek, nálam megtörtént eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!