Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan/hol találom meg az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/hol találom meg az igazit?

Figyelt kérdés
20-as évei közepén járó fiatalember vagyok, aki jelenleg egy vidéki iskolában dolgozik tanítóként, a hármashatár (Magyarország-Románia-Ukrajna) közelében. Munkám miatt (meg úgy általában) kevés a szabadidőm (de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném a munkám, gyermekkori álmom volt, hogy gyerekekkel foglalkozzak), valamint az otthonomtól körülbelül 120 km-re van a munkahelyem, így albérletben lakom, hétvégenként hazajárok. Mondanom se kell, hogy emiatt (vagy más okból is, nem tudom...) kevés barátom van itthon is és ott is. Szórakozni nem szívesen járok (egyrészt nincs kivel, másrészt a diszkók nem az én világom), inkább elülök otthon egy jó könyvvel a kezemben vagy filmet nézek, zenét hallgatok. Körülöttem szinte már mindenkinek van nője/pasija/párja, csak nekem nincs. Mit csinálok rosszul, hogy én nem találok magamnak senkit? Nem tartom magam bunkónak (felsőfokú végzettségem van, mint tanító, de középszintű idegennyelv vizsgám és számítógép kezelő-középszintű programozó diplomám is van), igaz görög istennek se (172 cm/55 kg), de azért ez már zavar, hogy nincs senki az egész világon, akinek bejönnék...

2016. júl. 3. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy látom, az a probléma, hogy nem ismersz meg új embereket, mert nem jársz el otthonról, és így nehéz lesz bárkit is találnod. Nem csak discoba lehet eljárni :) De ha személyesen nem megy, próbáld az interneten, beszélgess sok emberrel fórumokon pl.

Vagy próbálkozol, csak folyton visszautasítanak?

2016. júl. 3. 14:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már többször is: az általam ismert vagy a kevés barátom rokonai között, aztán az egyetemi évek alatt meg a munkahelyemen is, utólag már társkereső oldalakon is, de sajnos vagy mindig visszautasítottak vagy úgy vettem észre, hogy az illető nem nekem való. Tudom, hogy nem csak diszkókban lehet találni arravalót, éppen ezért kérdem merre lehet menni vagy mit csináljak másképp, hogy végre nekem is legyen valakim
2016. júl. 3. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:

"de azért ez már zavar, hogy nincs senki az egész világon, akinek bejönnék.." - na ez azért hülye mondat volt egy tanítótól, annyi szent, h nem matektanító vagy, mert ők nem ilyen rosszul fogalmaznak, hanem pontosan. :) Pl. nem találok párt magamnak se itt, se 120km-re fekvő xy helyen se, se közötte. :D

de viccet félretéve, tényleg mindenfelé mozgolódj, qrva nehéz párt találni, én már csak tudom, dugni lehetne, de az nem poén a mi fajtánknak, akik komolyabbat akarnának (megelőlegeztem ezt neked, h azt gondolom komolyabb csajt akarsz :)). Szal minél többet, és nem a könyveket bújni, hanem mozogni, neten nézelődni, és sose feladni. :) Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! :)

2016. júl. 3. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz? :) 21/L
2016. júl. 4. 18:45
 5/5 Gábor19... ***** válasza:
Csípd fel valamelyik diáklányt;)
2016. júl. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!