Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg annyira ritkaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira ritkaság lennék a 30-as csinosabb nők közöt hogy engem nem érdekel ha a férfi anyukájával lakik és nagyon kevés a jövedelme?

Figyelt kérdés
Olvasom ezt a felületet és mindenki azt írja hogy a nőknek fontos hogy legyen a férfinek egzisztenciája meg ne a mamahotelba lakjon. Engem ilyenek nem érdekelnek 28 éves nőként csak az a fontos hogy meglegyen az összhang ne legyen beképzelt empatikus nagyon okos legyen
2016. júl. 3. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is kb. így vagyok... Ha buta az illető meg nincs összhang, akkor lehet neki bármije....

Az meg, hogy valaki a szüleivel lakik és a fizuját inkább későbbre spórolgatja, mint hogy albérletre meg más butaságokra dobálná ki, miért lenne baj?

Csak annyi, hogy azért ne azért lakjon otthon, mert mami kiszolgálja, vagy nem bír létezni anyuci nélkül... hanem az ésszerűség miatt, meg normális szülő-gyerek kapcsolat okán...

2016. júl. 5. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:

nem arról van szó, hogy mennyi pénze van. lehet, hogy jól keres, és mégis otthon lakik.

mert szereti, ha kiszolgálják

mert lusta új életet tervezni magának

nem elég önálló

annyira kötődik az anyjához, hogy én mindig csak 2. lehetek.

ezek feltételezések. egy hús-vér embert nem írnék le ilyen könnyen, de a veszély megvan.

ha pl. van határidő, hogy mikor akar elköltözni, és még gyűjtögeti a pénzét, az oké lehet. de ha addig marad, amíg komoly nője nem lesz, arra azt mondom, valószínűleg cselédet keres.

a legszebb, amikor még büszke is rá, és nem érti, miért tartom furcsának.

2016. júl. 5. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!