Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb egyedül meghalni egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egyedül meghalni egy 30 as pasasnak, ha élete során mindig az volt, hogy neki csak olyanok jöttek be, aki neki nem (pedig nem topcsajokra vetett szemet), és mindig csak olyanoknak jött be, akik neki nem?

Figyelt kérdés
Pedig tényleg nem volt magas a mérce, de ha egy átlagos pasas (ha nem vagyok ronda, sportolok is, kövér sem vagyok, jól is öltözködök)egy átlagos lánynak sem jött be (tényleg azok voltak, tucatszámra vannak olyanok az utcán), aki neki tetszett, és csak olyanoknak kellett, akik között voltak elfogadhatóak is, de rémes volt a jellemük, vagy éppen nem volt meg a kémia minimálisan sem. Ilyenkor mondják azt, hogy marad a munka és a magány bőven 30 felett?
2016. júl. 3. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Én pont így jártam mindig,nem is ismerkedek már,prostiban is csak a legszebb érdekel
2016. júl. 3. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Hányan fogtok még itt síránkozni?? Csak nézz végig néhány páron, persze, vannak tökéletes párocskák, de hány olyan ember van, aki kövér, ronda, ápolatlan vagy bunkó és mégis van párja!? Tudod miben különböznek tőled? Ők nem itt sajnálják magukat, hanem megírják a négyezredik üzenetet is a társkeresőn és leszólítják az ötvenedik lányt is az utcán. Te döntesz, hogy szeretnél-e az ő csoportjukhoz tartozni. Bocs az őszinteségért.
2016. júl. 3. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Mi ez a folytonos sírás?

Nézzétek, én elhiszem, hogy nem egyszerű megtalálni a számodra ideális partnert, de lehetetlen nem létezik!

Ha valaki egyáltalán, hosszú-hosszú éveken át nem talál párt magának, és nem úgy néz ki, mint a szívlapáttal képen nyomott Drakula gróf, ott valami gond lehet az illető hozzáállásával is....

Akiknek szimpatikus voltal az évek folyamán, kivétel nélkül hányingerkeltő kinézettel rendelkeztek?

2016. júl. 3. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
ha ennyire életképtelen akkor igen. Kutyának se fog hiányozni.
2016. júl. 3. 18:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem, átlagos pasasként nincs nagy kedvem 50 nőt leszólítani, hogy 1 igenre kapjak 49 nemet, azért nekem is van önérzetem, a sok elutasítás nem tesz éppen jót a testi és lelki egészségemnek. Vannak olyanok persze, aki bírják a kihívásokat, a sok megaláztatást egy pozitív reakcióért, de nem ezt a tábort erősítem.
2016. júl. 3. 18:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem volt mind hányingerkeltő, csak nem volt meg részemről az a plusz, hogy igen, vele tudnék kapcsolatot kialakítani. Kell egy kis szikra, nem nagy, de egy minimális igen.
2016. júl. 3. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
2-es tipikus női komment,könnyen beszéltek ti nők,figyelj van akit utcán is elutasítanak,társkeresőn meg lehetetlen ismerkedni....
2016. júl. 3. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Pedig ez csak így megy, hogy 49 nem, egy igen, de azzal olyan boldog leszel, hogy feledteti a korábbi elutasításokat. Szerintem mindenki így talál párt, keresgélni kell bárhol, interneten, bárhol. Itt a nyár, ilyenkor felszabadultabbak az emberek, sok a kiülős hely, fesztiválok, strand, csak próbálkozni kell.
2016. júl. 3. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Oh, a múltkor még azért ment a hiszti, hogy mit képzelnek magukról a pasik, hogy utcán lányokat szólítanak le, mert az utca nem az ismerkedésre való, ahogy a park, könyvtár, buszmegálló, koncert, diszkó, edzőterem stb sem.

2016. júl. 3. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Megsúgom ,hogy a kapcsolatok nagy része,merem állítani 80%-a "ez van ezt kell szeretni" kapcsolat. Persze aki ebben van az soha be nem vallaná másnak,(magának se) csak néha leül magában otthon és sóhajtozik csendben..

Mert lottó 5ös szintű mázli kell ahhoz ,hogy két ember igazán tetszen egymásnak mindenben,igazi testi lelki társak legyenek és térben időben életkorban és szingliségükben is találkozzanak. Ez annyira sok tényező együtt állását igényli , hogy már csak matematikailag is nagyon kicsi az esély az úgymond "tökéletesre" meg kell elégedni a kicsit jóval,a nem annyira rosszal, vagy beállni a magányos farkas üzemmódra.

2016. júl. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!