Mennyire vonzó és gyakori tulajdonság az ha egy gyönyörű, intelligens, okos, sportos, vonzó nőnek van tartása?

válasza:

válasza:

válasza:Semennyire nem vonzó mert hülyeségeket beszél.
Szexkapcsolatnál, sőt egyéjszakás kapcsolatnál is ugyanúgy lehet érzelem és szenvedély, csupán elköteleződés nincs.
Annyira unalmas már egy a berögződött gyakoris baromság, hogy ha egy férfi csak szexet akar akkor ott semmi más nincs az égedta világon csak, hogy kikapcsol a férfi agya, a nőt nem nézi szarba sem csak egy járkáló vaginának akit mint valami eszközt felhúz párszor majd dobja el a kukába.
Annyira túl van drámázva, hogy hihetetlen. Lassan már úgy lesz fogalmazva, hogy érzéketlen, disznó férfiak megrontják és megerőszakolják az ártatlan, naiv lányainkat akik csak szerelemre vágynak. Baromság.

válasza:

válasza:

válasza:"Érzelmileg egészséges nő..."
Van ilyen?

válasza:

válasza:Bocsi, de úgy csinálsz mintha te találtad volna fel a spanyol viaszt.
Okos már nem lehetsz, ha ezt itt kérdezed meg és azt képzeled, hogy ez olyan hű de nagy dolog, hogy egy nőnek van tartása.
Kicsikém, képzeld, nekem is van, és még sok száz meg száz másik nőnek is.
Szóval, ez inkább alap tulajdonság.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy ,,kutató" munka szerűséget szeretnék készíteni és ehhez kéne a segítségetek. Szerintem sokszor inkább tárgyakra, helyszínekre, állatokra...stb használjuk ezt a jelzőt. De az emberekre miért nem? Miért használjuk ritkán?
Makacs, ha elgondol valamit, akkor azt tűzön-vizen keresztülviszi, a saját szabályai szerint él, nem ismer kompromisszumot. A tüzet, a szenvedélyt mindig ott látni a szemében. Külső tekintetében gyakran a túlzott mennyiségű tetoválásról ismerszenek meg. Azt veszem...
Olvasok sok olyat, hogy a lányok írják hogy a belső ami számít és ha nem kiugróan csúnya vagy igénytelen egy pasi akkor akkor is adnak neki egy esélyt ha amúgy nem kőgazdag, kigyúrt vagy Brad Pitt. Én elhiszem hogy vannak ilyen lányok, de nem igazán találkozni velük....
Ez már beképzeltségnek számít, vagy csak egy egészséges önkép? Mit gondoltok erről? Előny, ha ezeket az előnyös dolgokat tudja magáról egy nő és ennek hangot is ad, vagy inkább ne hangoztassa, mert úgy egy szerényebb, szimpatikusabb nő benyomását kelti?
1-2 hónapja hosszú keresgélés után végre rátaláltam a fb-n arra a csajra, akit számtalanszor láttam már a buszon. Gondoltam én. Annyira belezsongtam, hogy hetente figyelgettem mi újat posztol ki az oldalán (elég aktív volt). Aztán jött a pofára esés. Minap megint...
Ti is azt nézitek meg először hogy a pasi jóképű vagy gazdag. Egy ronda, és/vagy csóró sráccal egyáltalán szóban állnátok, ha belsőleg értékes tulajdonságokkal rendelkezik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!