Ezt a kapcsolatot így már teljesen elrontottam?

válasza:

válasza:ismered a viccet?
Van egy gyönyörű lány akit 2 éve elhívtam randira, 2 hete megkértem a kezét, mindkétszer nemet mondott.

válasza:Hiba volt egyből randival nyitni. Az ilyen sohasem vezet jóra. Akár tetszik, akár nem, vannak kötelező örök, amiket le kell futni, ahhoz, hogy egy csaj ne tárgynak, ne csak egy szexobjektumnak érezze magát, hanem megbecsült nőnek.
Tanulj az esetből, és máskor ne kövesd el ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
online jelentkeztem valakinek volt már ilyen? már a pénzt is elutaltam
Napokban egy fiuval talalkozgattam es eleg jol elvoltunk..de csak mint kaland..vegul csinaltam egy olyan bakit hogy elmeseltem egyik baratnomnek hogy en a pasival voltam es o meg visszamondta neki..a csavo mondta h nem bizik bennem igy es en ezt szeretnem helyrehozni...
:D Kicsit jobban megismerjek valakit mit hogyan. Mert az előző barátnőm elrontottam a következőt nem akarom! 15/f
A barátaimnak nem szeretnék még erről a témáról beszélni úgyhogy ha valaki aki úgy érzi tudna tanácsot osztogatni szerelem témában esetleg írna?
Majdnem egy éve barátok vagyunk viszont úgy 2 hónapja laza kapcsolatba kezdtünk. Sokszor sms-ezünk ha nem találkozunk és kb egy hete amikor irogattunk egymásnak én olyat irtam, amiből neki az jött le, hogy Én azt hiszem mi járunk, pedig tisztában vagyok vele, hogy ez...
Itthoni interetünk routeres, wireless nettel lehetett még hozzá kapcsolodni. Jött egy ismerősünk és szeretett volna hozzá kapcsolodni, de kért valami pin kódot és én a router hátán levő kodot beütöttem és neki lett jele, de viszont édesapám laptopján azóta nem fogja a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!