Hogy lehet minnel hamarabb túltenni magad egy váláson?

válasza:

válasza:Miért váltatok el?
Nekem 3-4 hónap volt, mire teljesen átmentem minden fázison és elkezdtem jól lenni. 12 évig voltunk házasok. De én már nem voltam szerelmes és meg is csalt a végén.

válasza:Sosem kuka az az év, hisz van sok tapasztalat a hátad mögött.
Be Bánd a múltat, annak nincs értelme. Amíg bankodsz nem lépsz előre!

válasza:

válasza:További kérdések:
Vagy hogy nem váltak el hamarabb? És ha igen, miért?
közös gyerek nincs csak nevelt gyereke
Elváltunk, a két gyerek velem el (a kötekedők kedvéért, én felajánlottam a váltott gondoskodást, apuka nem élt vele) A válási papíron nincs külön telefonos kapcsolattartás, 2 hetente hétvégén vagyok köteles biztosítani a láthatást és ennyi. Ennél jóval többet adok,...
Adott egy irányításmániás megalomán férj, 3 gyerek, nincs közös tulajdonunk -ő az évek alatt azért gondosan ügyelt arra hogy ne legyen semmi a nevemen-, nekem van kiadva egy pici lakásom ami már a házasság előtt az enyém volt. Az a helyzet, hogy a 16 év alatt nagyon...
3 hónapja váltunk el a volt férjemmel. Van egy 6 éves kislányunk. Közös megegyezéssel váltunk el, mert jót akartam csak a volt férjemnek és azt hittem majd mindig ilyen normálisan tudunk majd kommunikálni. Azóta már bánom hogy nem fogadtam én is ügyvédet és peres...
Céljuk elválni, vagy hogy élik túl? Sokat vannak távol a párjuktól , és mi a céljuk? Elakarnak majd válni vagy hogy tervezitek az életet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!