Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Feleségem azt hitte örökre...

Feleségem azt hitte örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

A házasság alatt nem flörtöltem, semmi. Így neki nem volt visszajelzése más nőktől. Egyszer évekkel ezelőtt mondta egy munkatársa neki (egy buliban), hogy jól nézek ki, de ennyi. Nem kellett harcolni értem, stb. Ezt a szakításkor fel is hánytorgatta, úgy beállítva, mintha én értéktelen lennék a párkapcsolati téren és örülhettem, hogy rám pazarolta az éveit. Amikor bedühödött (jeleztem, hogy amit én örököltem a házasság elöttről, az az enyém marad) akkor a fejemhez kezdte vágni, hogy én így-úgy viselkedtem és én nem fogok kelleni senkinek, egy nő se néz rám, undorodnak tőlem, az Anyám egyik szobájában fogok kikötni ahol életem végéig egyedül fogok élni magányosan. Ezt nevetve hangoztatta is mindenhol, mindenkinek. Engem egy vesztesnek beállítva, akin ő megkegyelmez. Egyébként 2 éve szex sem volt köztünk, ezt is felhozta, hogy nincs nő aki lefeküdne velem (nem vagyok egy szépfiú, 178 cm és 75 kg vagyok, sportos, adok magamra)

Még nem zárult le a válás, külön élünk, én egy albérletben. Lett egy nagyon csinos, 28 éves párom (én 38 vagyok, a feleségem 40) aki kiáll mellettem, akinek tetszem, aki mindenben társam. Illetve felvilágosította az ügyvédje, hogy mire nem tarthat igényt (majdnem mindent a házasság elött szereztem és sehova nem lett pénz rakva felújításra, stb). Azóta kikelt magából teljesen. Amíg úgy tűnt én leszek a remete az anyja kisszobájában addig kárörvendő, lekezelő volt, kinevetett, úgy viselkedett velem mint egy szánalmas kóborkutyával akin megkegyelmez. Most őrjöng. A gyerekeket kezdi ellenem hangolni. Azt a mesét mondja mindenkinek, hogy ő egy hűséges, mindent megtevő feleség volt, akit én megcsaltam ezzel a fiatal ….-al és most vidáman élem az életem. Azt nem reklámozza, hogy ő kezdményezte a válást és addig én voltam aki mindent kezdeményezett, aki javítani akart, ő meg kiröhögött, lenézett, minden csúnyaságnak elhordott.

Ami nagyon idegesít, hogy 10 emberből 9 elhiszi, hogy nekem szeretőm volt és mindenről én tehetek, sőt még most ki is semmizem a kapcsolataimon keresztül (nincs semmilyen kapcsolatom, egy egyszerű átlag senki vagyok!). És a vicc, hogy én azért cseréltem le és dobtam el mindent, mert ő 40 éves lett és a sok nő a környezetben meg bólogat is hozzá. Most hallgatom milyen ember vagyok is én. Odajönnek az utcán megmondani, csúnyán néznek … Eddig azt hallgattam én vagyok Quasimodo, most meg azt hogy én huszonéves csinos csajokkal szórakoztam már a házasság alatt is.

Persze a bíróság majd mindent helyretesz. Nem is ez a kérdés. Hanem, hogy hogyan hiheti ezt el ennyi ember? Főleg azok a nők akiknek konkrétan engem fikázott hónapokig, évekig, dicsekedett, hogy ő nem fekszik le velem, aztán most még én lettem mindenki szemében a rossz? Mert ez a trendi, hogy a szemét kapuzárásos pasi lecseréli a családját egy fiatalabb nőre? Ez a hihető?

júl. 5. 07:23
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

A sztori eleje kicsit olyan, mint a mi válásunk. Azzal a különbséggel, hogy az exférjem tényleg csalt valakivel, ő provokálta ki a válást. (Lebuktatta.)

Miután én elég gyorsan bepasiztam, próbálkozott azzal, hogy biztos a házasság alatt is csaltam. Csak a nagy különbség, hogy akik ismerték minket, a rokonok, barátok, kollégák, mind pontosan tudták, hogy hülyeséget beszél. Senki se hitte el, amit rólam összehordott.

Kérdező, te kérdezd meg a környzeted, hogy miért hiszik el, amit mond. Látták, hogy valakivel randiztál, amíg házasok voltatok? Megtalálták a Tinder profilod? Vagy mi az oka?

júl. 5. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Engem meg folyton lehurrognak amiért eszem ágában sincs megházasodni...
júl. 5. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek elég rosszindulatúak tudnak lenni.

El szoktad nekik mondani, mi a helyzet, amikor pl odamennek hozzád?

Olyan emberek hiszik ezeket el, akikkel régebben jóban voltál?

júl. 5. 08:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira tökmindegy, ki mit hisz. Aki odamegy és szeretnél vele jóban lenni, annak elmondod az igazat és ennyi. Az exed csak figyelmet akar. A bíróság meg nem pszichológus, hogy ki volt a hibás és miért, és ha csaltad volna se érdekli őket, csak azt nézi, hogy a vagyon jogilag hogyan oszlik (ha örökölted vagy ajándékba kaptad, igen, a tiéd marad) meg hogy a gyerekeket közösen felváltva szeretnétek vagy egyikőtöknél helyezik el.
júl. 6. 07:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hiaba mondom az igazat. Nem tettem semmit. A gonosz ferj verzio mindig jobban tetszik az embereknek, foleg a noknek. Annyira duhito!
júl. 6. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Neki az nem tetszik, hogy nem kap a kulonvagyonodbol, meg hogy lett baratnod. Ennyi a baj, semmi mas.
júl. 6. 11:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Hat igen. O azt hitte minden kozos vagyonna valik! En a megismerkedes elott vettem a lakasomat, orokoltem nyaralot, orokoltem egy hazat, vettem az egyik automat ami ertekesebb mint amivel jarok. Azt hitte arrol megy majd az egyezkedes, hogy a kozos hazben marad o, ove lesz a nyaralo, en meg megtarthatom Nagymamam hazat meg a regi lakasomat, illetve eladjuk az erteksebb automat is. Ehhez kepest a kozos haz lesz felezve kb aztan ennyi.

Faj az is neki, hogy csinosabb a baratnom es kedves is, illetve tetszem neki. Amit o el se tudott kepzelni.

júl. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

20+ év házasság után ki bánta meg a válást és volt aki vissza ment volna a feleségéhez?

A volt férjem egy olyan hölgyet választott aki a két kiskorú gyerekét egyedül neveli.Nem lett álom az új élete,vajon miért? 52 évesen nehéz már alkalmazkodni?

Férfitársaim, ti mennyire ingadoztok aközött, hogy együtt maradjatok-e a feleségetekkel vagy szívesebben lennétek inkább egyedül?

6 év házasság után nálam egyre jobban billen afelé a mérleg nyelve, hogy jobb lenne szabadnak lenni. Szeretjük egymást, de mégsem érzem jól magam. Ti hogy vagytok ezzel?

Mennyi esélyem van megnyerni egy válópert egyedül ügyvéd nélkül?

Mennyi esélyem van arra hogy a kisfiamat nálam helyezze el a bíróság és ne a feleségemnek ítélje oda?

Válófélben vagyok, van egy közös üzletünk amit elszeretnék adni, de sajnos a feleségem elérte h csak ő egyedül csinálja most, eladni nem akarja. Mit tegyek?

Nem akarnám eladni de nem profitálok belőle addig amíg csak ő csinálja (a váloper meg kitudja meddig tart)viszont engem kizárt onnan,meg nem is szeretném a képét nézni egész nap és elis szeretnék költözni messzebb,az üzletet viszont nem akarom otthagyni ."fele-fele"

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!